Kao svaki drugi otac

Šta sve princ Vilijam radi da bi zabavio malog Džordža: Tata za primer! (FOTO)

Princ Vilijam otkrio je kako je uspeo da zainteresuje svog sina Džordža i čime je svoj posao princa i vojvode učinio zabavnim jednom četvorogodišnjaku

Celebrities
18:52h Autor:
Foto: Profimedia

Tokom posete Nacionalnom centru za rehabilitaciju, čiji je predsednik organizacije, princ Vilijam nije mogao da izbegne temu roditeljstva. Kao ocu troje male dece, logično je da mu mediji vrlo često postavljaju pitanja o tome kako se snalazi u očinskoj ulozi.

 

Ovoga puta vojvoda od Kembridža otkrio je kako je i zašto njegov posao zainteresovao njegovog sina, princa Džordža.

 

Revolucija u kraljevskoj porodici: Kako princ Džordž i princeza Šarlot već krše strogi protokol! (FOTO)

foto: Profimedia

"Tokom jednog od angažmana moj zadatak je bio da pokrenem rušenje stare zgrade. Moj sin je bio prisutan, a u tom dobu je obožavao da gleda bagere u akciji. Tako sam osigurao jedan kredit kao sjajan i zabavan otac", prisetio se Vilijam, koji je nedavno dobio još jednog sina, princa Luisa.

 

Budući da maleni Džordž brzo raste, nije lako okupirati njegovu pažnju uvek istim stvarima, pa se princ Vilijam itekako trudi da bude što originalniji.

 

Poznato je da maleni prestolonaslednik voli sve vrste vozila, a posebno helikoptere i letelice. Zato se tokom angažmana gde su oni prisutni, Vilijam uvek potrudi da povede i sinčića koji pitom ne može da sakrije oduševljenje.
 

Šta je princ Vilijam poklonio Kejt za rođenje trećeg deteta: Gest na kojem bi joj pozavidela svaka žena! (FOTO)

foto: Profimedia

Hoće li i dvomesečni Luis pratiti starijeg brata ili će imati neke druge zanimacije, ostaje tek da se vidi. Istovremeno, Vilijamova trogodišnja ćerkica Šarlot takođe je živahno dete, a kako raste pokazuje sve veće zanimanje za modu.

 

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs