Porodica mu je prioritet

Džon Travolta iskreno o gubitku sina: Tragediju sam prebrodio zahvaljujući Sajentološkoj crkvi! (FOTO)

Gubitak sina Travolta je nazvao najgorom stvari koja mu se dogodila u životu priznavši kako nije znao da li će ovaj gubitak ikada uspeti da prebrodi

Vip roditelji
Autor:
Džon Travolta iskreno o gubitku sina: Tragediju sam prebrodio zahvaljujući Sajentološkoj crkvi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Usprkos bogatoj karijeri glumcu Džonu Travolti porodica je uvek na prvom mestu, a teške životne trenutke, kako sam kaže, prebrodio je zahvaljujući Sajentološkoj crkvi.

Slavni 64- godišnji glumac u razgovoru za USA Today priznao je kako mu je Sajentološka crkva pomogla u suočavanju s tragičnim gubitkom 16- godišnjeg sina Džeta 2009. godine.

Gubitak sina Travolta je nazvao najgorom stvari koja mu se dogodila u životu priznavši kako nije znao da li će ovaj gubitak ikada uspeti da prebrodi.

Njihov život je obeležila najgora tragedija: Poznati koji su doživeli smrt dece (FOTO, VIDEO)

Džon i Keli sa ćerkom Elom i sinom Džetom
Džon i Keli sa ćerkom Elom i sinom Džetomfoto: Profimedia

Njegovo najstarije dete, koje se borilo s autizmom i Kavasaki virusom, doživelo je napad tokom porodičnog odmora na Bahamima. Tokom napada, 16- godišnji Džet je doživeo udarac glavom koji se na kraju pokazao kobnim.

"Crkva nas nikada nije napustila u dve godine. Ne znam da li bi preživeo bez njihove podrške. Naša crkva je prva stvar koja nas čini prizemljenima", priznaje Travolta.

Nakon nesrećnog događaja, Džon Travolta i supruga Keli Preston porodicu su učinili najvećim prioritetom.

5 najdugovečnijih holivudskih parova: Uprkos burnim životima vole se kao prvog dana! (FOTO)

foto: Profimedia

"Naša deca su naš najveći interes u životu. Njihova budućnost nam je najvažnija", reči su Travolte koji je vezu s glumicom Keli Preston započeo nakon upoznavanja na setu filma 'The Experts' 1989. godine da bi dve godine kasnije stupili u brak.

Džon i Keli roditelji su 18-godišnje kćeri Ele i osmogodišnjeg sina Bendžamina.

"Oni su pametna deca i dobro napreduju jer su ohrabreni da primene ono što su naučili. Ela zarađuje za život kao glumica i vrlo smo ponosni na nju", otkriva Travolta čija je ćerka nedavno završila snimanje kriminalističkog trilera 'The Poison Rose' u društvu glumca Brendona Frasera, Morgana Frimana i oca.

Izrasla u pravu lepoticu: Džon Travolta objavio selfi sa ćerkom, Instagram gori! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs