Srećna vest

Stigla još jedna kraljevska beba: Porodila se unuka Grejs Keli! (FOTO)

Oboje iz prethodnih brakova veza imaju decu - Šarlot iz veze s Gadom Elmalehom ima četorogodišnjeg sina Rafaela, dok Rasam iz bivšeg braka ima ćerku

Vip roditelji
17:41h Autor:
Stigla još jedna kraljevska beba: Porodila se unuka Grejs Keli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je reč o kraljevskim porodicama u Evropi, može se reći da je ove godine pravi kraljevski bejbi bum. Nakon što je Kejt Midlton u aprilu rodila svoje treće dete, princa Lujsa, Zara Tindal, ćerka princeze Ane, rodila je devojčicu Lenu, a prošle nedelje Megan Markl i princ Hari objavili su da očekuju prinovu.

Iako nije član britanske kraljevske porodice, već je nasledica kneževske porodice Monaka, vest da je Šarlot Kaziragi rodila sina dočekana je s radošću. Reč je o unuci slavne Grejs Keli i ćerki princeze Karoline, kojoj je ovo prvo dete sa verenikom, filmskim producentom Dimitrijem Rasamom.

Uživanje sa verenikom na jugu Francuske: Unuka Grejs Keli trudna do zuba! (FOTO)

foto: Profimedia

Maleni dečak, težak 3230 grama, rođen je u utorak ujutro u bolnici u Monaku koje nosi ime po princezi Grejs Keli, a nova kraljevska beba, čije je ime još uvek nepoznato, je sedmi unuk princeze Karoline.

Inače, Šarlot Kaziragi, koja je jedanaesta u nasledstvu za tron Monaka, i Dimitri Rasam u vezi su od 2016. godine, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a ove godine u martu su se i verili. Prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su kasnije tog meseca na Balu ruža, gde je pokazala i skupoceni verenički prsten.

Oboje iz prethodnih brakova veza imaju decu - Šarlot iz veze s Gadom Elmalehom ima četorogodišnjeg sina Rafaela, dok Rasam iz bivšeg braka ima ćerku.

Nepoznati detalji iz života Grejs Keli: Odrekla se slave zarad krune, jednu stvar nikad nije prežalila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs