niko nije znao

U najvećoj tajnosti: Poznata holivudska glumica (41) dobila prvo dete i šokirala svet! (FOTO)

Prinovu u porodici, holivudska glumica nosila je u nosiljci za bebe dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja detetu

Vip roditelji
Autor:
U najvećoj tajnosti: Poznata holivudska glumica (41) dobila prvo dete i šokirala svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

41- godišnja Džesika Častejn i suprug Đan Luka Paci de Preposulo postali su roditelji ćerke koju je na svet donela surogat majka.

S kćeri nazvanom Đulijeta Paci Častejn, tročlana porodica viđena je u Njujorku prilikom odlaska kod pedijatra. Prinovu u porodici, holivudska glumica nosila je u nosiljci za bebe dok im je društvo pravila javnosti nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja detetu.

Džesika Častejn: Svakog dana su mi govorili da sam ružna, naslušala sam se najokrutnijih stvari!

Zvezda filma Zero Dark Thirty svoj privatni život se oduvek trudila da čuva daleko od očiju javnosti, a pre mesec dana uočena je u Bostonu s kolicima prilikom snimanja nadolazećeg filma Eve.

Trauma iz detinjstva slavne glumice: Nikada se ne bih udala da nisam srela sadašnjeg supruga! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema natpisima američkih medija, ćerka Džesike Častejn i supruga Đan Luke Paci de Preposulea ima četiri meseca i s parom putuje svugda. Svojoj mami i tati u Parizu prošle nedelje se tako pridružila se na svečanoj ceremoniji osvetljenja novogodišnje jelke u jednoj od poznatih robnih kuća.

Mini intervju Džesike Častejn: Ukoliko misliš da te vara, verovatno te već vara! (FOTO)

foto: Profimedia

Častejn i preduzetnik Paci de Preposulo prošle godine su izrekli sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji venčanja na porodičnom imanju supruga, vili Tiepolo Paci u blizini gradića Karbonerea.

Upoznali su se 2012. dok je on radio kao PR slavnog italijanskog dizajnera Đorđa Armanija, a lepu glumicu do oltara je odveo glumac Al Paćino s kojim je jako bliska.

Šokirala priznanjem: Danas je jedna od najpopularnijih glumica, a nije završila srednju školu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs