Ne može da je preboli

Ne prihvata NE kao odgovor: Bivši verenik Sofije Vergare zahteva da dobije dete sa njenim genima! (FOTO)

Sud je Loebu dodelio vlasništvo nad embrionima, ali čini se da ga to nije zadovoljilo

Vip priča
Autor:
Ne prihvata NE kao odgovor: Bivši verenik Sofije Vergare zahteva da dobije dete sa njenim genima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zvezda "Moderne porodice", Sofija Vergara našla se u središtu medijske pažnje nakon što je biznismen i producent Nik Loeb u decembru 2016. sudu podneo zahtev za zadržavanje prava nad embrionima, koje su Loeb i slavna Kolumbijka zamrzli kada su bili u vezi. Njihova romansa trajala je od 2010. do 2014. godine, a biznismena kog poznanici opisuju kao "arogantnog egocentrika koji ne prihvata ne kao odgovor", očigledno je toliko pogodila Vergarina odluka o prekidu veridbe, da je glumici odlučio da napakosti kako god zna i ume.

Sud je Loebu dodelio vlasništvo nad embrionima, ali čini se da ga to nije zadovoljilo. Odluka suda je da Loeb, iako ima vlasništvo nad embrionima, ne može bez glumičine saglasnosti da koristi iste te na taj način da ima decu koja će nositi Vergarine gene.

Biznismen je za Tajms javno izneo negodovanje, rekavši kako "žena može da iznese trudnoću bez odobrenja muškarca" te se upitavši - "zašto onda muškarac ne može da iskoristi svoje embrione iako se žena tome protivi?"

Oličenje seksepila: Sofija Vergara zna kako da istakne svoje obline! (FOTO)

foto: Profimedia

Vergara je u radijskoj emisiji Hauarda Sterna izjavila kako bi "doneti dete na svet pod ovakvim okolnostima bilo neodgovorno", dodavši kako je "detetu potrebna ljubav između roditelja koji ne mrze jedno drugo", što kod Loeba i Vergare nije slučaj.

Loeb se ranije za Njujork Tajms otvorio u intervjuu u kojem je progovorio o odrastanju i odnosu s ocem, inače bivšim ambasadorom Sjedinjenih Američkih država u Danskoj, rekavši kako je "otac često bio odsutan" te kako ga je zapravo odgojila dadilja.

Njegovi poznanici opisuju ga kao "veoma arogantnu osobu koja voli da je sve po njegovom", a Loebov stari prijatelj izjavio je kako Vergarin bivši partner "ima određenu prošost te kako je navikao na to da drugi odrađuju stvari za njega". Inače, Loeb potiče iz poznate porodice koja poseduje bankarsku dinastiju Loeb and Lehman.

Muškarci luduju za njom, žene joj zavide: Sofija Vergara pokazala telo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Imao je novca da sebe učini poznatim, ali uvek je bio pomalo tužan. Sve bi izvodio van i častio ih, voleo je da se dokazuje. Bio je bogati klinac koji nije imao prave prijatelje, ali je voleo pažnju", rekao je Loebov stari poznanik.

Iako su njegove dve bivše partnerke koje su u vezi s njim ostale trudne abortirale, Loeb tvrdi kako je protiv abortusa još od svojih dvadesetih godina, no njegovi poznanici tvrde kako je slavni biznismen zapravo "opsednut Vergarom". On je navikao da ima sve što želi, a ona ga je ostavila. Drugi tvrde da Loeb na ovaj način iskorišćava popularnost ne bi li promovisao sebe i svoj novi film.

"Srećan sam zbog Sofije što je konačno pronašla nekoga ko je čini srećnom. Ja sam želeo porodicu, nešto za šta ona nije bila spremna pa sam odlučio da krenem dalje", rekao je biznismen, no čini se kako nikoga nije uspeo da uveri u to. Već su dva suda odbila njegov zahtev, no čini se kako Loeb ne namerava da stane na tome.

Talentovani i za biznis: 5 veoma uspešnih preduzetnika iz sveta poznatih! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs