Zdrav način života

Vitka figura bez ikakve dijete: Ovako je Odri Hepbern održavala liniju! (FOTO)

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj ishrane, istina je bila daleko od toga

Star look
Autor:
Vitka figura bez ikakve dijete: Ovako je Odri Hepbern održavala liniju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Održati liniju vitkom možda je puno jednostavnije nego što mislite. Predivna Odri Hepbern bila je jedna od najpopularnijih glumica Holivuda, zvezda nezaboravnog "Doručka kod Tifanija" i ikona stila koja je popularizovala malu crnu haljinu - komad odeće koji bi svaka žena trebalo da ima u ormaru.

Odri je bila visoka oko 170 centimetara, a težila oko 49 kilograma. Težina joj se nije puno menjala celoga života. Bila je izuzetno vitka iako se nikada nije držala neke posebne dijete.

Upoznajte unuku Odri Hepbern: Ima 24 godine i svojom lepotom uveliko osvaja svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako joj je to uspelo?

Iako su mnogi nagađali da ima poremećaj ishrane, istina je bila daleko od toga. Većinu svog odraslog života vodila je zdrav način života. U razgovoru za Pipl jednom prilikom je rekla da u tajni njene vitke linije zapravo i nema neke tajne.

Njen sin Luka Doti je rekao kako njegova majka nikada nije bila na dijeti. Zapravo, jako je volela italijansku hranu i testeninu. Jela je od svega pomalo, ali više žitarica nego mesa.

I njen partner s kojim je živela poslednjih 13 godina Robert Volders je otkrio nekoliko detalja o njenim svakodnevnim prehrambenim navikama.

Omiljeno jelo Odri Hepbern: Špagete u paradajz sosu sa svežim povrćem! (RECEPT)

foto: Profimedia

Za doručak je jela tost i pekmez, za ručak teletinu, piletinu ili testeninu, a za večeru je često posezala za čorbom u kojoj ima mesa i povrća. Nakon večere bi pojela nekoliko kockica crne čokolade i često popila malo viskija.

Uz to je redovno vežbala, ali ništa ekstremno. Volders je rekao da su često zajedno šetali i da je mogla da pešačiti više od njega. Njen režim vežbanja je bio uravnotežen i lagan za izvođenje.

Volders je, takođe, otkrio da je Odri imala vrlo zdrav metabolizam, a dobar rad metabolizma itekako je ključan za vitku liniju.

Odri Hepbern nije uvek imala zdravu težinu, zapravo je veliki deo svoje mladosti provela boreći se s izgladnjivanjem. Rođena je 1929. godine, a živela je u Holandiji tokom nemačke okupacije. Nekoliko traumatičnih godina živela je na biljkama, poput lukovica lala, prenosi Rajders Dajdžest.

Do oslobođenja Holandije 1945. godine obolela je od žutice i bila opasno neuhranjena.

Životna priča Odri Hepbern: Odrastanje bez oca, dva propala braka i dva pobačaja nisu zasenili njenu pozitivnu energiju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs