LJUBAV U HOLIVUDU

5 najdugovečnijih holivudskih parova: Uprkos burnim životima vole se kao prvog dana! (FOTO)

Želite li da čujete tajnu uspeha srećnog, dugovečnog braka, za savet pitajte holivudske parove. Ne, ne zezamo se! Njima skidamo kapu, jer oni nisu klasični parovi s klasičnim brakovima u Holivudu. Oni su se borili i s neprijateljem čiji pritisak malo ko može da izdrži – sa slavom, holivudskim načinom života i uperenim kamerama, a da se sve to izdrži tad stvarno mora da postoji neka dobra tajna. Mi smo ih saznali čak 5 i to od nadugovečnijih parova na zvezdanom holivudskom nebu…

Vip priča
Autor:
5 najdugovečnijih holivudskih parova: Uprkos burnim životima vole se kao prvog dana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako poznati holivudski parovi retko ostaju zajedno duže od jedne decenije, a setimo se, mnogi ne izdrže ni godinu dana "večne" ljubavi na koju su se zavetovali. Međutim, kako izuzeci potvrđuju pravilo u svim poljima života, tako svedočimo i ovim izuzecima, retkim doduše, kada je u pitanju ljubav. I to ona holivudska koja uz sve životne neprilike mora da izdrži i stalne bljeskove uplitanja javnosti.

Tako se među brojnim parovima koji danas jesu, sutra nisu, nalaze i oni retki koji su do danas zaista izdržali sve i uspeli da zadrže u rukama konce svoje ljubavi. Oni su retki, ali su ujedno i oni na koje vredi obratiti pažnju jer ako neko zna tajnu uspeha prave večne ljubavi to su oni. Najdugovečniji holivudski parovi koji su modi razvoda i prevara hrabro okrenuli leđa.

Meril Strip i Don Gamer – 40 godina

Iza zanosne holivudske glumice Meril Strip koja i u sedmoj deceniji života pleni ogromnu pažnju današnjih holivudskih velikana i njenog odabranika Dona Gamera je čak 40 godina braka. To je ljubav za koju je Meril uvek otvoreno pričala da je okrunjena odnosom punim razumevanja, slušanja i pokušaja da se svaki problem reši na miran način, uz mnogo razgovora. Čini se da je njihova tajna baš ona supstanca koja nedostaje mnogim nestrpljivijim, mlađim parovima zbog čega bismo i trebali da se ugledamo na njih.

U braku u koji su ušli davne 1978. godine par je dobio četvoro dece – tri ćerke: Mami, Grejs i Luizu i sina Henrija.

Rekao je - Sve će biti u redu, i zauvek otišao: Gubitak koji je dotukao slavnu glumicu! (FOTO)

foto: Profimedia

Bono i Alison Hevson – 36 godina

Ako ćemo ikada birati slavni par koji dokazuju da prava ljubav stvarno postoji, onda su to Alison i Pol Hevson, poznatiji kao Bono Voks. Par se zaljubio još u tinejdžerskim danima, venčali su se 1982. godine i imaju četvoro dece: sinove Eljaha i Džona i ćerke Džordan Iv Hevson, 26-godišnju irsku glumicu u usponu.

Par živi na relaciji Irska-Amerika, a iako je njihov brak sklad kojem bi svako trebalo da teži i oni su naravno imali svojih uspona i padova, a tajna njihovog uspešnog odnosa leži u jasnim bračnim pravilima kojih se oboje moraju striktno pridržavati.

I to je to.

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Džon Travolta i Keli Preston – 27 godina

Par koji je izdržao zub vremena i ogromnu porodičnu tragediju, iz svega je izašao jači nego ikad. Oni su glumački par Džon Travolta iKeli Preston, slavni par uz koji se nikada nisu vezivale tipične holivudske drame. Par je doduše proživio svoju dramu 2009. godine, kad im je umro tada 16-godišnji sin Džet, ali zajedno su uspeli da sastave kockice života pa su godinu kasnije dobili sina Bendžamina. Maleni danas ima sedam godina, a starija sestra El Blu 18.

Javnost je dobro upoznata i s činjenicom da je par vrlo privržen sajentologiji, što je još jedna od njihovih čvrstih dodirnih tačaka, a kako je glumac znao da ispriča u svojim intervjuima, tajna njihovog braka krije se u tome da nikada nisu dozvoljavali da se mali problemi pretvore u velike. Čak i danas sastavljaju listu tema o kojima žele da raspravljaju kako jedan drugome nikada ne bi tiho zamerali išta.

To je tajna koju bismo zaista trebali da primenimo i sami, zar ne?

Devet godina posle velike tragedije predstavili sina: On je lepak koji je spojio i opet sastavio ovu porodicu! (FOTO)

foto: Profimedia

Barak i Mišel Obama – 26 godina

U braku koji traje duže od 26 godina supružnici Obama pokazali su da čvrsta ljubav i veza puna poverenja, može izdržati sve poteškoće, kao i ono da iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena. U njihovom slučaju je to tako od prvog dana i lepo je što se nijedno od njih to nikada nije ustručavalo da prizna. Zato njihov brak nema niti jednu mrlju, a u tako čvrstoj vezi rođene su i njihove dve ćerke – Malija An, rođena 1999. godine i Saša, 2001. godine.

Ovako Barak i Mišel Obama provode svoje vreme: Njihov život je sada odmor, a milioni samo pljušte! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt Blačet i Endru Apton – 21 godina

Australijska glumica Kejt Blančet i njen sunarodnik, dramski pisac Endru Apton, jedan su od mnogih parova koji je zagazio u treću decenije uspešne veze, a sudeći prema skladnom odnosu koji neguju još od 1997. godine, verujemo da će zajedno proživeti još mnoge srećnih godina.

Glumica je o njihovom odnosu jednom prilikom izjavila da je tajna njihove veze to što se jako dobro zabavljaju kada su zajedno i da jedan drugom nikada neće dosaditi jer, kako kaže, imaju stvarno ista interesovanja u životu i to ih čini ne samo dobrim parom, već i savršenim partnerima u svim sferama života.

Par ima četvoro dece – ćerke Idit Vivijan Patrišiju i tri sina koji se zovu Dašiel Džon, Roman Robert i Ignatius Martin.

Kejt Blančet je kraljica crvenog tepiha: Lepa glumica u jednostavnoj crnoj haljini je oličenje elegancije! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs