Tuga koja ne prestaje

Njihov život je obeležila najgora tragedija: Poznati koji su doživeli smrt dece (FOTO, VIDEO)

Imaju sve - slavu, novac, moć, ali doživeli su ono najgore što nijedan roditelj ne treba da doživi

Vip priča
21:42h Autor:
Njihov život je obeležila najgora tragedija: Poznati koji su doživeli smrt dece (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Regis Duvignau

"Slomljeni smo. Naša draga Emi juče je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakav bol. Njena ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni", napisao je legendarni skijaš Bodi Miler u ponedeljak na Instagramu ispod fotografije svoje ćerke.

Njegova 19-mesečna ćerka Emelin Grir je pala u bazen i udavila se. On i supruga Morgan bili su za to vreme na zabavi kod suseda. Lekari su pokušali da se ožive, ali bezuspešno, pišu američki mediji. Emelin je bila najmlađa od četvoro Milerove dece.

Tragična životna priča Kijanu Rivsa: Nikada nije preboleo smrt ćerke i verenice

Nažalost, sportista nije jedina poznata osoba čije je dete imalo strašnu tragediju i poginulo.

U julu 2015. godine 15-godišnji sin Nika Kejva pao je sa 18 metara visoke litice i preminuo ubrzo u bolnici. Kasnije se ispostavilo da je tinejdžer bio pod jakim uticajem LSD-ja.

"Kad se dogodi nešto tako katastrofalno, jednostavno se promenite. Promenite se u osobu koju više ne prepoznajete. Kad se pogledate u ogledalo, prepoznajete se, ali iznutra ste sasvim druga osoba", rekao je Kejv.

Eriku Kleptonu je 20. marta 1991. četvorogodišnji sin Konor pao s 53. sprata solitera u Njujorku. Dečak je skakao po krevetu u spavaćoj sobi i pao naslonivši se na otvoreni prozor. Pao je na krov obližnje četvorospratnice i ostao na mestu mrtav.

Pronađen je u crvenoj pidžami i papučicama. Otac mu je posvetio jednu od najlepših balada ikada – "Tears in Heaven".

Najteži dani u životu slavnog muzičara od smrti sina (4): Ruke mi otkazuju, gubim sluh, neće mi biti bolje! (FOTO, VIDEO)

Egzodus Tajson, četvorogodišnja ćerka svetskog bokserskog šampiona Majka Tajsona, stradala je u maju 2009. Devojčica je umrla u bolnici nakon što joj se, dok se igrala, oko vrata omotala žica sprave za trčanje. Malenu je pronašao njen sedmogodišnji brat Migel. Majka je pokušavala da je oživi čekajući hitnu pomoć, ali bezuspešno.

Najstarije dete Džona Travolte i Keli Preston, 16-godišnji Džet, pao je dok se kupao u kadi u porodičnoj kući na Bahamima. Iako je odmah odvezen u bolnicu, lekari nisu mogli da mu pomognu.

Devet godina posle velike tragedije predstavili sina: On je lepak koji je spojio i opet sastavio ovu porodicu! (FOTO)

foto: Profimedia

Smrt Romi Šnajder u Parizu 1982. godine bila je rezultat kombinacije lekova protiv bolova i alkohola.

foto: Profimedia

To se desilo manje od godinu dana nakon što je njen sin tinejdžer poginuo u bizarnoj nesreći, probivši arteriju nakon što se okliznuo i pao na šiljke gvozdene ograde koju je hteo da preskoči.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs