pročitajte!

Novo prijateljstvo: Opra Vinfri smislila kako da izmami intervju od majke Megan Markl! (FOTO)

Nakon što je prisustvovala ćerkinom venčanju i ulasku u najpoznatiju kraljevsku porodicu Dorija Ragland, majka američke glumice Megan Markl, sve češće provodi vreme s planetarno popularnom Oprom Vinfri

Vip priča 13.06.2018. - 09:29h Autor: tportal.hr
Dorija Rangland i Opra Vinfri, Foto: Profimedia

Američka TV ličnost Opra Vinfri, poput bračnog para Kluni i Bekamovih, činila je zvezdanu holivudsku postavu na venčanju britanskog princa Harija i Megan Markl u kapeli Sent Dordž, a nakon što je Meganina majka Dorija viđena pri izlasku iz Oprine kuće s nekoliko kesa u rukama, slavna voditeljka o svemu je odlučila da javno progovori.

 

"Dorija mi je rekla da obožava kumkvat na šta sam joj ja rekla da imam stablo kumkvata. To što je Dorija nosila u rukama bila je korpa kumkvata. Ovo se odnosi na sve ljude koji smatraju da majku Megan Markl pokušavam da podmitim poklonima zbog intervjua. Ako vam kumkvati mogu osigurati intervju onda sam potpuno za to', objašnjava Opra u razgovoru za američki "Entertainment Tonight".

1 / 9 Foto: Reuters / Steve Parsons

U svoj raskošan dom u Los Anđelesu, Vinfri je takođe pozvala 61- godišnju majku Megan Markl kako bi zajedno vežbale jogu. Osim što je po struci socijalna radnica, majka Megan Markl je i instruktorka joge.

 

"Dorija je sjajna u jogi zato sam joj rekla da ponese svoju opremu ako ćemo vežbati u bašti", nastavlja da objašnjava medijski mogul dodajući da je Dorija u jednoj torbi nosila stvari za jogu, dok je u drugoj bio ručak pa je na taj način negirala priče o poklonima.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...