jubilej koji ne dočekaju svi bračni parovi

Najlepša kraljica na svetu podelila srećne vesti: Ranija od Jordana ima veliki povod za slavlje! (FOTO)

Ona je jedna od najlepših pripadnica kraljevskih porodica širom sveta. Jordanska kraljica Ranija, koja se s punim pravom nalazi na vrhu lista najbolje odevenih žena, sa svojim pratiocima na Instagramu je podelila jedan važan događaj u životu

Vip priča
19:10h Autor:
Najlepša kraljica na svetu podelila srećne vesti: Ranija od Jordana ima veliki povod za slavlje! (FOTO)
Foto: AP / Kayhan Ozer

Kako bi s celim svetom podelila važan trenutak svog života, jordanska kraljica Ranija na Instagramu je objavila fotografiju sa suprugom, kraljem Abdulahom II, i otkrila da par ima veliki razlog za slavlje - 25. godišnjicu braka. Ispod fotografije napisala je: "Zahvalna što svaki dan mogu provesti uz tebe. Srećna nam godišnjica."

Kombinacija dostojna plemstva: Besprekoran stajling kraljice Ranije! (FOTO)

Par se upoznao na jednoj večeri 1992. godine, a venčali su se 10. juna 1993. godine u palati Zahran. Ranija je za svoj dan iz snova odabrala samo za nju šivenu venčanicu s potpisom Brusa Oldfilda, a sve od tada javnost sa zanimanjem prati njene odevne kombinacije, koje su uvek očaravajuće.

Svoje prvo dete, prestolonaslednika princa Huseina, rodila je 28. juna 1994. godine, a princeza Iman stigla im je 27. septembra 1993. Princeza Salma rodila se 26. septembra 2000. a princ Hašim 30. januara 2005. godine.

Dokazala zašto je najlepša kraljica na svetu: Svi su zanemeli kada je ušla Ranija! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs