Ovo je do sada neviđeno

Megan uvodi nova pravila: Britancima se ne dopada što njena majka ima povlašćen tretman?! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembriža nikada majku, Kerol Midlton, nije povela na angažmane, a prilike na kojima je ona bila prisutna bila su krštenja unučadi, porodične okupljanja ili pak venčanja

Vip roditelji
Autor:
Megan uvodi nova pravila: Britancima se ne dopada što njena majka ima povlašćen tretman?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Markl je u mnogočemu promenila pravila kraljevske porodice i dokazala da ne mari za dosadašnje stanje stvari. Jedan u nizu njenih debija bio je u četvrtak kada je na službeno kraljevsko događanje dovela majku, Doriju Ragland. Tako nešto, niko pre nje nije praktikovao.

Na iznenađenje mnogih, a ponajviše britanske javnosti, sinoć se u Kensingtonskoj palati povodom predstavljanja kuvara "Together: Our Community Cookbook", u društvu princa Harija i Megan Markl naša i njena majka Dorija Ragland.

Megan Markl objavila knjigu: Vojvotkinja organizovala prvi zvaničan događaj i sve ostavila bez teksta! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Iako je upravo vojvotkinja Megan bila domaćica ovog kraljevskog događaja koji je prošao bolje od očekivanog, nije dugo trebalo da se svi zapitaju uvodi li 37-godišnjakinja nova pravila u kraljevstvo.

Naime, pogleda li se u prošlost, može se primetiti da ni jedna vojvotkinja ili princeza pre nje nije dovodila članove vlastite porodice na poslovna događanja vezana za kraljevstvo, a ovo je svakako bilo jedno od takvih.

Reakcija koja je oduševila svet: Ovako je izgledao trenutak kada je Megan Markl prvi put videla venčanicu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Uzmimo za primer Kejt Midlton, Meganinu jetrvu i nešto iskusniju članicu kraljevske porodice. Vojvotkinja od Kembriža nikada majku, Kerol Midlton, nije povela na angažmane, a prilike na kojima je ona bila prisutna bila su krštenja unučadi, porodične okupljanja ili pak venčanja. Isto tako ni njen zet princ Vilijam nije je nikada zvao na poslovne prijeme.

Megan Markl zasukala rukave, zavezala kecelju i bacila se na kuvanje: Vojvotkinja od Saseksa oduševila javnost! (FOTO)

foto: AP / Dominic Lipinski

Mnogi se sada pitaju zašto Dorija Ragland uživa povlašćeni tretman naspram Kerol Midlton.

Budući da je nedavno počelo da se šuška kako se 62-godišnja Amerikanka seli za stalno u London te da je dala otkaz u klinici u kojoj je radila kao socijalna radnica i instruktorka joge, pretpostavlja se da ćemo gospođu Ragland gledati i u mnogim angažmanima koji dolaze.

Pogledajte u kakvoj raskoši žive Kejt Midlton i princ Vilijam: Za preuređenje dela palate potrošili preko milion funti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs