Svi su oduševljeni

Megan Markl objavila knjigu: Vojvotkinja organizovala prvi zvaničan događaj i sve ostavila bez teksta! (FOTO, VIDEO)

Specijalni gost bila je Meganina majka, Dorija koja se obratila okupljenim ženama, a podršku joj je pružio i princ Hari, koji se pobrinuo da se drži po strani kako bi njegova supruga bila u centru pažnje

Vip priča
Autor:
Megan Markl objavila knjigu: Vojvotkinja organizovala prvi zvaničan događaj i sve ostavila bez teksta! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Megan Markl je objavila knjigu omiljenih recepata žena koje su prošle godine izgubile domove u stravičnoj nesreći. Vojvotkinja od Saseksa je, uz podršku supruga, princa Harija i majke, Dorije Ragland organizovala prvi svečani događaj u Kesingtonskoj palati.

Reakcija koja je oduševila svet: Ovako je izgledao trenutak kada je Megan Markl prvi put videla venčanicu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Megan, koja je poznata kao veliki ljubitelj hrane, pomagala je mnogobrojnim ženama da pripreme recepte koji su se prenosili već generacijama. Kuvar ima preko 50 recepata poreklom iz Evrope, Srednjeg Istoka, Severne Afrike i Istočnog Mediterana.

Megan Markl prvi put u javnosti bez princa Harija!

foto: Profimedia

U posveti Kuvara Megan je navela: "Odmah sam se osetila povezanom sa zajedničkom kuhinjom. Ona je mesto u kome se žene smeju, tuguju, plaču i kuvaju zajedno. Raznolikost kulturnih identiteta pod istim krovom stvara prostor u kome se osećate normalno - osećate želju da se povežete i družite kroz hranu, krizu i radost - a to je nešto sa čime svi možemo da se povežmo."

Megan Markl zasukala rukave, zavezala kecelju i bacila se na kuvanje: Vojvotkinja od Saseksa oduševila javnost! (FOTO)

foto: Profimedia

Specijalni gost bila je Meganina majka, Dorija koja se obratila okupljenim ženama, a podršku joj je pružio i princ Hari, koji se pobrinuo da se drži po strani kako bi njegova supruga bila u centru pažnje.

Udajom je dobila najveću ulogu u životu: Ovako zapravo izgleda bračni život Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan je počela da odlazi u ustanovu koja je zbrinula žene koje su izgubile domove u velikom požaru još u januaru 2018. godina i od tada je čest gost njihove kuhinje, ali u posete odlazi privatno.

Zašto Megan Markl i princ Hari neće doći na proslavu 70. rođendana princa Čarlsa?

foto: Profimedia

Vojvotkinja je ovom prilikom održala trominutni govor u kome se zahvalila svima na podršci koju je dobila u svom prvom projektu kao član kraljevske porodice. Takođe je otkrila da je na ovom projektu radila prethodnih 9 meseci i da sprema još dosta sličnih stvari.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs