Preuzima zvanične dužnosti

Megan Markl prvi put u javnosti bez princa Harija!

Vojovotkinja će se sledeće nedelje prvi put od kada je postala član kraljevske porodice pojaviti u javnosti sama

Celebrities
Autor:
Megan Markl prvi put u javnosti bez princa Harija!
Foto: Reuter / Pool New

Megan Markl je spremna na sledeći veliki korak u njenom novom životu kao člana kraljevske porodice. Prema zvaničnoj najavi Kensingtonske palate, vojvotkinja od Saseksa će se sledeće nedelje prvi put u javnosti pojaviti bez pratnje svog muža.

U zvaničnom tvitu navodi se da će Megan posetititi Londonsku kraljevsku akademiju umetnosti sledeći utorak, kako bi prva videla novu izložbu "Okeanija".

"Videće izložbe iz raznih oblasti Okeanije uključujući Novi Zeland, Fidži, Kraljevstva Tonge i Australije, koje će ona i vojvoda od Saseksa posetiti u oktobru", navodi se u saopštenju.

Zašto Megan Markl i princ Hari neće doći na proslavu 70. rođendana princa Čarlsa?

Poseta muzeju inicirana je očekivanim putovanjem na koje će Megan i princ Hari krenuti krajem oktobra, kada će posetiti taj deo sveta.

Iako će poseta muzeju biti prvo pojavljivanje Megan same od kada se udala za princa Harija, ona je do sada više stvari radila sama. U avgustu je posetila svoju najbolju drugaricu u Kanadi, i često posećuje London gde kupuje zdravu hranu i ide na časove pilatesa. Takođe je učestvovala u stvaranju kuvara koji pomaže žrtvama na koje je uticao požar u Grenfel kuli.

Udajom je dobila najveću ulogu u životu: Ovako zapravo izgleda bračni život Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs