Pogledajte

Znate je iz serije Ljubav, navika i panika: Naša glumica je zbog ljubavi napustila Srbiju, a danas izgleda ovako! (FOTO)

Ona je promenila i imidž, pa skratila dugu smeđu kosu, a na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama prepoznatljiv je njen osmeh

Star look 20.09.2018. - 19:55h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mlada glumica Nada Macanković zapamćena je po brojnim ulogama, među kojima su i u serijama "Mješoviti brak" i "Ljubav, navika, panika". Međutim, ona se udala i napustila Srbiju, a život je nastavila u Francuskoj.

 

Nada se udala za odbojkaša Bojana Janića i rodila sina Milutina. Oni žive na relaciji Francuska-Beograd sa sinčićem, a primetno je da lepa glumica uživa u ljubavi i ulozi majke.

 

Ona je promenila i imidž, pa skratila dugu smeđu kosu, a na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama prepoznatljiv je njen osmeh.

 

Ovako izgleda treća sestra Mićalović: Krasi ih jedna zajednička osobina! (FOTO)

"Moj život je u ovom trenutku potpuno posvećen Milutinu. Često se budim noću, a danju se trudim da zadovoljim sve njegove potrebe. Malo vremena mi ostaje za sebe, ali to mi uopšte ne smeta. Inače, nemam nikakvu pomoć, ali nemam ni potrebu za tim. Mislim da se bebe jako dobro prilagođavaju nama. Kada sam bila u Beogradu, nisam mogla da izdržim dan a da mi neko malo ne pomogne oko Milutina. Voleo je jako puno da se nosi. Otkad smo ovde (u Poatjeu, prim. aut.), kao da je shvatio da mora malo sam da se zabavlja tako da sada mogu i po sat da ga ostavim sa igračkama i ne buni se", rekla je ranije za "Blic" i dodala:

 

Jedna lepa i negovana dama: Ovako izgleda majka Slobode i Dragane Mićalović! (FOTO)

"Ovde nam je jako lepo. Francuska je zemlja koja me je oduvek fascinirala svojim prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem, kulturom života, jezikom i hranom. Divno je živeti u gradu gde su parkovi i ulice besprekorno čisti, gde su ljudi veseli i ljubazni. U ovom stadijumu života jako mi prija mali grad. Poatje je grad uzbudljive srednjovekovne istorije i veoma intenzivnog kulturnog života. Jedan od prvih univerziteta u Francuskoj osnovan je ovde, i to u 15. veku. Danas je pun studenata iz raznih zemalja, a na ulicama se stalno nešto događa - razni performansi, predstave, koncerti", pričala je Nada.

 

Jelena Đoković tip top našminkana: Ovako izgleda kad se baš sredi! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...