Kraljevsko venčanje

Princeza Judžin iznela zahteve za zvanice: Tako je u našoj kući i želim i da na venčanju bude isto! (FOTO)

No, to nije jedino o čemu je govorila kada je intervju za ovaj magazin u pitanju. Naime, ona je otkrila i to da su ona i njena sestra Beatris imale prilično teško detinjstvo, a sve zbog plemićkog porekla

Star wedding
Autor:
Princeza Judžin iznela zahteve za zvanice: Tako je u našoj kući i želim i da na venčanju bude isto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je već poznato da venčanje britanske princeze Judžin neće biti ni približno raskošno kao ono od Megan i Harija, javnost se itekako interesuje za detalje ceremonije koja će biti održana 12. oktobra. Naime, ona će na taj dan reći sudbonosno “da” svom dugogodišnjem partneru Džeku Bruksbanku, a kako pišu britanski mediji princeza je već postavila neke zahteve vezano za ceremoniju.

Ona tako od svih gošći očekuje da nose šešire i haljine, što je svakako pravilo od kog nisu izuzete ni Kejt i Megan, dok muškarci treba da nose trodelna odela. No, to nije jedini zahtev mlade princeze. Ona je u razgovoru za britanski Vog otkrila da joj je najvažnije da na venčanju sve bude ekološki prihvatljivo, što svakako podrazumeva da ne bude plastike.

– Tako je u našoj kući i želim i da na venčanju bude isto – rekla je ona tada.

Pred kraljevsko venčanje posetila Beograd: Evo šta je britanska princeza radila u srpskoj prestonici! (FOTO)

No, to nije jedino o čemu je govorila kada je intervju za ovaj magazin u pitanju. Naime, ona je otkrila i to da su ona i njena sestra Beatris imale prilično teško detinjstvo, a sve zbog plemićkog porekla.

– Mlade smo žene koje pokušavaju da izgrade karijeru, a istovremeno smo princeze. To znači da sve radimo pod budnim okom javnosti. Teško je snalaziti se u nekim situacijama, jer ne postoji protokol, niko to nije radio pre i nema primera – rekle su one u intervjuu.

One su dodale i to da su kroz svoje odrastanje najčešće nailazile na nerazumevanje.

– Često su nas ismejavali, rugali nam se i vređali nas. Zbog toga smo znale da se rasplačemo. Ali, uvek smo tu jedna uz drugu i tešimo se – rekle su.

Kraljičine unuke - Beatris i Judžin otvorile dušu: Zbog ruganja i vređanja često smo plakale, nije lako imati karijeru i biti princeza! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs