Roditeljske muke

Kejt Midlton iznenadila izjavom: Moja deca su stalno gladna!

Vojvotkinja otkriva i kojem detetu je karantin najteže pao

Vaše dete & vi
11:59h Autor:
Kejt Midlton iznenadila izjavom: Moja deca su stalno gladna!
Foto: Profimedia

Karantin zbog pandemije korona virusa uticao je mnoge porodice, pa tako i na porodicu princa Vilijama i Kejt Midlton. Troje dece zahteva puno pažnje, a od dosade i sami nekada ne znaju šta bi radili, pa su jednostavno stalno gladni, zbog čega vojvotkinja od Kembridža ima pune ruke posla.

"Stomačići moje dece su kao rupe bez dna. Osećam se kao mašina za hranjenje koji stalno radi", našalila se vojvotkinja tokom gostovanja u emisiji BBC Breakfast. Njeno pojavljivanje bilo je i te kako promišljeno i u sklopu nove obrazovne inicijative BBC-ja za mlade porodice, pod nazivom Tiny Happy People, a koja pomaže roditeljima dece mlađe od pet godina i pronalazi odgovore na pitanja koja ih muče.

"Prvih nekoliko meseci imate tu podršku patronažnih sestara i drugih. Ali, onda nastaje ta ogromna praznina sve do trenutka kada krenu u školu", rekla je Kejt i dodala kako bi volela da je i sama dobila slične informacije kada je prvi puta postala majka.

Kejt je navela i da je princu Luisu karantin najteže pao.

"On jednostavno ne razume šta tačno znači socijalna distanca. On hoda naokolo i želi da se grli i mazi sa svima, naročito sa bebama manjim od njega."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs