Tuga

PARKIRAO AUTOMOBIL NA SRED MOSTA, OSTAVIO PORUKU NA BRISAČIMA PA SKOČIO: Detalji smrti glumca Bojana Lazarova!

Šokirala nas je činjenica da je glumac Bojan Lazarov tragično preminuo

Vip priča
Autor:
PARKIRAO AUTOMOBIL NA SRED MOSTA, OSTAVIO PORUKU NA BRISAČIMA PA SKOČIO: Detalji smrti glumca Bojana Lazarova!
Foto: ATA Images

Srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac Bojan Lazarov preminuo je u 50. godini. Dugo godina se borio protiv depresije, a pre dve godine je pokušao sebi da oduzme život. Lekari su tada uspeli da ga spasu, ali ovog puta kraj je bio tragičan.

9. aprila Bojan je sebi oduzeo život skokom s mosta na Adi.

Kako je za "Alo" ispričao izvor blizak policiji, prolaznici su u ranim jutarnjim časovima navodno pronašli njegov napušteni automobil na mostu na Adi, kao i oproštajno pismo.

"Sve se dogodilo oko pet sati ujutru, tada su prolaznici primetili da na mostu na Adi stoji sivi 'opel' sa upaljena sva četiri migavca. S obzirom da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć", rekao je izvor i dodao:

"Kada su se približili automobilu, vozilo je bilo prazno. Svetla su bila upaljena, ali u autu nije bilo nikoga, ni vozača, ni putnika. To ih je zbunilo, sve do trenutka dok nisu primetili papir koji je bio zakačen za prednje brisače. Kada su sa šoferšajbne uzeli papir i pročitali ga, shvatili su da je u pitanju oproštajno pismo".

"Uplašeni prolaznici odmah su pozvali policiju i ispričali šta se desilo. Patrola je vrlo brzo došla na lice mesta, uzela izjave prisutnih, uradila uviđaj i otišla u obilazak okoline kako bi pronašli vozača i vlasnika oproštajnog pisma. Ubrzo su primetili beživotno telo sredovečnog muškarca ispod mosta, a nakon identifikacije utvrdili su da je u pitanju glumac Bojan Lazarov", rekao je izvor.

"Istraga je još uvek u toku i nije poznato koji su razlozi naterali Bojana da na ovakav način završi život", istakao je izvor.

Bojan Lazarov rođen je 15. 5. 1972. u Srbiji. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, i bio je dugogodišnji član ansambla Malog pozorišta "Duško Radović".

Mnogima je napoznatiji po ulozi psihologa Mitra u seriji "Tajne vinove loze", a igrao je u "Klopci", "Beogradskom fantomu", "Mirisu kiše na Balkanu", "Istini i lažima", "Crvenom mesecu", "Vikendu sa ćaletom".

Manje je poznato da je Bojan Lazarov bio kum Marku Živiću. Vest o preranoj i tragičnoj smrti glumca potvrdila je i Nataša Pavlović, bivša žena Marka Živića i to ovim rečima:

"Boki moj. Otišao si kod svog kuma. Duet bez premca. Humor bez premca. Proslavite rođendane. A kada bude kiša sa grmljavinom, znaću šta radite - napisala je voditeljka na svom istagram profilu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs