GLASAJTE

TAKMIČARKE ZVZEZDA GRANDA BRUTALNO IZVREĐANE ZBOG IZGLEDA: Da li ova garderoba priliči mladoj devojci? (ANKETA)

Želimo da čujemo vaše mišljenje

Star look
11:19h Autor:
TAKMIČARKE ZVZEZDA GRANDA BRUTALNO IZVREĐANE ZBOG IZGLEDA: Da li ova garderoba priliči mladoj devojci? (ANKETA)
Foto: Printscreen Youtube / Zvezde Granda

Na sceni Zvezda granda, ovog vikenda, pojavile su se dve takmičarke, Maja Đorđević i Anastasija Ićurup u provokativnim stajlinzima koji su izazvali pravu buru, što među članovima žirija, što među publikom.

Naime, pevačica i članica žirija Ana Bekuta pokrenula je raspravu vezanu za stajling obe takmičarke, koje su se pojavile jedna u crnom provokativnom kostimu, a druga u crvenom.

"Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad", rekla je Ana Bekuta.

Maja Đorđević
foto: Printscreen Youtube / Zvezde Granda

U odbranu takmičarki stala je Marija Šerifović koja je istakla da način na koji im se obraća nije korektan i da bi članovi žirija trebali pažljivije da biraju reči.

Nakon uvreda koje je dobila, učesnica Anastasija Ićurup je rešila da odustane od takmičenja.

Anastasija Ićirup
foto: Printscreen Youtube / Zvezde Granda

A gde je granica dobrog ukusa, pitamo se? S jedne strane od pevačica se očekuje da izgledaju atraktivno i da ponude nešto novo kada izađu na scenu, da budu inovativnije od ostalih i da stalno pomeraju granice, inače neće biti zanimljive javnosti.

Svaki nedostatak se dočeka na nož, pa ukoliko neka dama, ne daj bože ima celulit ili višak kilograma, odmah se nađe na stubu srama zbog toga. S druge strane, i kada se pojave u provokativnim kostimima usledi lavina negativnih komentara.

Čini se da, šta god radile, javne ličnosti će biti na meti kritika.

Mi pitamo vas, da li ovakva garderoba priliči mladim devojkama ili su ipak prešle granicu dobrog ukusa? Da li je ovo samo provokativno ili ipak vulgarno?

Glasajte:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs