BURAN ŽIVOT

ĆERKU NAZVAO NEZAHVALNOM SVINJOM, TUKAO ŽENU, UBIO KOLEGINICU, A NIJE ODGOVARAO: Mračna strana holivudskog miljenika!

Od siromašnog dečaka postao je uspešan glumac kome se ceo svet divi. Ipak, tokom cele karijere pratili su ga samo skandali

Vip priča
Autor:
ĆERKU NAZVAO NEZAHVALNOM SVINJOM, TUKAO ŽENU, UBIO KOLEGINICU, A NIJE ODGOVARAO: Mračna strana holivudskog miljenika!
Foto: Profimedia

Aleksander Rae Boldvin III. rođen je 3. aprila 1958. u malom gradu Masapiku na njujorškom Long Ajlandu, kao drugo od šestoro dece domaćice Kerolin Martine Boldvin i srednjoškolskog profesora sociologije i istorije ali i trenera američkog fudbala, Aleksandera Rae Boldvina Džuniora.

Najstarija sestra Elizabet rođena je tri godine pre Aleka, a potom slede braća Danijel, Vilijam, pa sestra Džejn, fizikalna terapeutkinja, pa najmlađi brat Stiven. Sva trojica braće su u Aleku videla uzor pa su tako i oni završili u Holivudu.

Tri velika skandala obeležila su njegov život:

Brak sa Kim Besindžer se nije završio kako su planirali, a sve je na početku delovalo idilično.

Otišli su na večeru, a on ju je tada, kako je Kim rekla, prvo poljubio, a potom pitao da želi da ima sa njim decu. Mislila je da se šali pa je odbila njegovu prosidbu koja je usledila ubrzo nakon toga, ali ipak ju je prihvatila godinu kasnije pa se par venčao 19. avgusta 1993. godine. Dve godine kasnije, 23. oktobra 1995., dobili su ćerku Ajerland koju zovu Adi.

PARKIRAO AUTOMOBIL NA SRED MOSTA, OSTAVIO PORUKU NA BRISAČIMA PA SKOČIO: Detalji smrti glumca Bojana Lazarova!

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Nekoliko godina kasnije, brak više nije bio idila, počeli su na događanja da dolaze odvojeno. Razlozi su bili, navodno, to što je Kim želela da se u potpunosti posveti karijeri, koju je zbog rođenja ćerke zapostavila, pa je zbog toga želela da se preseli u Holivud, što Alek nije hteo ni da čuje. Tačka na ‘i’ dogodila se 1997. godine , kada je Kim dobila Oskar za "Poverljivo iz L.A.", što je navodno Alek teško podneo pa je zbog ljubomore skoro pao u depresiju.

Modrice na njenom licu ukazivale su na to da je suprug tuče, što ni ona, kao ni on nisu komentarisali. Brak je završen u februaru 2002., ali više od braka pamtiće se njihov razvod i borba za starateljstvo oko Ajerland, koje je trajalo godinama. Boldvin je zbog toga napisao i knjigu u kojoj je ocrnio američko sudstvo. Borbe oko prava viđanja, Kimine zabrane da viđa ćerku samo u određenom terminu, njeno navodno huškanje ćerke protiv njega, milioni dolara troškova, a najviše svađe s bivšom suprugom i poruka na telefonskoj sekretarici na kojoj viče na ćerku govoreći joj da je bezobrazno malo prase koje treba dobro naučiti pameti, ostavilo je traga na glumcu.

EVO ZAŠTO JE BRUKLIN BEKAM UZEO PREZIME SVOJE ŽENE!

Alek Boldvin, Kim Besindžer
foto: Profimedia

Skandalozan odnos sa ćerkom

Pre nekoliko godina javnost je bila iznenađena kakav odnos glumac ima sa ćerkom koju je dobio tokom braka s koleginicom Kim Besindžer. Snimak u kome svoju naslednicu naziva "bezobaznom svinjom" isplivao je dok su se borili za starateljstvo. Modrice koje je Kim imala na licu tokom braka ukazivale su na to da je Alek tuče, što ni ona, kao ni on, nisu komentarisali. Alek je nekoliko puta privođen zbog nasilničkog ponašanja, a imao je problem i s alkoholom.

ONA JE BILA PRVA STARLETA JUGOSLAVIJE - Zavela Kevina Kostnera, nije joj odoleo ni Brega: Ovako danas izgleda! (FOTO)

Ajrland Boldvin
foto: profimedia

Ubistvo koleginice

U oktobru prošle godine, dogodila je tragedija koja je šokirala svet: tokom snimanja nezavisnog igranog filma Rust kod Santa Fea, glumac Alek Boldvin (63) pucao je iz rekvizita i tom prilikom slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins (42).

Njegova porodica tada ga je zdušno branila od napada na društvenim mrežama, ali i tokom intervjua, a jedna od najglasnijih bila je upravo njegova ćerka iz prvog braka Ajrland.

Nagađalo se da će glumac ipak morati u zatvor, ali do toga nije došlo.

ŽIVOT NAJFATALNIJE BEOGRAĐANKE DEVEDESETIH: Volela 3 muškarca, svojoj majci nije došla na SVADBU! (FOTO)

Alek Boldvin
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs