SA SVEKRVOM JE "VADILA OČI", PA OD MUŽA NAPRAVILA "PAPUČARA": Svi se krste dok je on s ponosom golu šeta gradom

Mnogi se pitaju kakav je Bruklin Bekam kao muž budući da je njegov otac nekada bio preljubnik.

Celebrities
Autor:
SA SVEKRVOM JE "VADILA OČI", PA OD MUŽA NAPRAVILA "PAPUČARA": Svi se krste dok je on s ponosom golu šeta gradom
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bruklin Bekam i njegova supruga, glumica i manekenka Nikola Pelc Bekam uslikani su prilikom izlaska iz jednog hotela u Londonu, a osmesi na njihovim licima govorili su više od reči. Uprkos raznim spekulacijama i prognozama da njihov brak ne može opstati, par se ne razdvaja.

Dok se Dejvid i Viktorija Bekam suočavaju sa osudom javnosti nakon iznošenja prljavih detalja iz njihovog ljubavnog života, Bruklin i Nikola žele da stvore imidž srećno zaljubljenog para. Naime, Bekamovi su priznali da je Dejvid varao Viktoriju na početku braka dok je ona čuvala njihovu decu.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: WJ_Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi komentarišu kako je Viktorija ostala sa Dejvidom u braku isključivo zarad novca, te da je trpela i mnogo gore stvari od prevare. Ono što je zanimljivo jeste da je Bruklin vaspitan kao pravi džentlmen koji je na svojim leđima poneo mnogo, samo da bi zaštitio svoju suprugu.

1 / 12 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznato je da Nikola u samom početku nije bila u dobrim odnosima sa svojom svekrvom, te da je Bruklin odmah zauzeo svoju stranu i podržao suprugu, a mnogi su ga tada nazivali papučarem.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, Nikola često na društvenim mrežama ističe u kakvom su odnosu njena majka i Bruklin, koji koristi svaki trenutak da zagrli svoju taštu. Mnogi komentarišu da nema većeg džentlmena od Bruklina koji ženu ponosno vodi gradom pod ruku, čak i kad je "gola".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs