POD NOGE SU JOJ SE BACALI NAJLEPŠI, A ONA IZABRALA NAJGOREG: U najvećem se*s skandalu otkrilo se njegovih 106 ljubavnica

Elin Nordegren je jedna od najlepših švedskih manekenki svih vremena, no svi je pamte po buranom razvodu od slavnog sportiste

Celebrities
10:43h Autor:
POD NOGE SU JOJ SE BACALI NAJLEPŠI, A ONA IZABRALA NAJGOREG: U najvećem se*s skandalu otkrilo se njegovih 106 ljubavnica
Elin Nordegren, Foto: rac ral / Mavrixphoto / Profimedia

Elin Nordegren javnosti je najpoznatija kao bivša supruga golferske superzvezde Tajgera Vudsa, koju je on osramotio u seks skandalu veka.

Podsetimo se, prelepa Šveđanka danas možda uživa u porodičnom životu, miru i sreći, no nekada nije bilo baš tako.

Tajger Vuds
foto: ROBYN BECK / AFP / Profimedia

Ova lepotica rođena u Stokholmu odrastala je na relaciji SAD-Švedska zahvaljujući svom ocu novinaru i političkom dopisniku jednog prestižnog medija, a manekenstvom se počela baviti sa 20 godina kako bi finansirala svoje školovanje. Završila je tako školovanje iz psihologije sa svim pohvalama, a uspela se probiti i na scenu kao mlada manekenska zvezda. Lepo lice, plave oči, kosa i vitko telo su joj garantovali uspeh, kao i druženje sa američkom elitom, među kojom je upoznala i svog bivšeg supruga, Tajgera Vudsa.

Tajger Vuds, Elin Nordegren
foto: Profimedia

Naime, slavnog golfera koji je postao jedan od najbogatijih sportista na svetu, Elin je upoznala 2001. u kući svoje prijateljice koja je bila udata za švedskog golfera Jaspera Parnevika. U trenutku susreta s Tigerom, Elin je bila u vezi s drugim muškarcem te je tamnoputi sportista uopšte nije zainteresovao. No, kako su se često sretali u istom društvu, nakon nekoliko meseci su planule ljubavne iskre.

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Par je dugo krio svoju vezu, pa su tek 2003. godine službeno obznanili da su zajedno, nakon čega su se i verili. Svadba se održala 2004. na Barbadosu i koštala je neverovatnih 2 miliona dolara. Tiger i Elin postali su roditelji 2007. godine kada im se rodila ćerka Sam Aleksis, a već u septembru sledeće godine su najavili da čekaju drugo dete, sina Čarlija Aleksa.

I dok se svima činilo da par živi svoj san, iza svega se krila mračna priča. Naime, nedugo nakon što je Elin rodila Tajgeru njihovo drugo dete, otkrilo se da ju je njen suprug varao na svakom koraku. Serijski preljubnik Tajger tako je Elin prevario sa najmanje 60 žena koje su javno istupile i priznale da su bile sa njim dok je bio u vezi sa Šveđankom. Pretpostavlja se da je brojka duplo veća, jer, šta je sa onima koje se nisu nikada javile?

Tajger Vuds
foto: AP / Chuck Burton

Golfera je razotkrila prvo jedna od njegovih ljubavnica, a zatim su u medijima procurele informacije o drugim ženam osobama sa kojima je spavao. Bilo je tu manekenki, prostitutki, obožavateljki... Pojavili su se i snimci iz hotela u koje je Tajger vodio svoje ljubavnice. Kada je Elin saznala za sve to, od besa je ušla u Tajgerovu garažu gde je čuvao svoju kolekciju skupocenih automobila i sve ih razbila golferskom palicom.

Elin Nordegren
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako se očekivalo, ona mu nije oprostila, pa je njihov razvod konačno okončan 2010. godine. Zbog seks skandala, Tajger je izgubio ne samo svoju porodicu već i sponzorske ugovore, što ga je na neko vreme učinilo najomraženijim sportistom na svetu. Srećom, godinama nakon razvoda, Elin je ponovo pronašla sreću pored drugog muškarca. Radi se o igraču američkog fudbala Jordanu Cameronu, s kojim je 2019. godine dobila sina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs