OVAJ ČOVEK JE PRIMENIO ČUVENU MILIONEROVU METODU PODMLAĐIVANJA: Sada tvrdi da umesto 23 ima 19 godina - NEVEROVATNO

Metoda zaustavljanja starenja je nakon 75 dana dala neverovatne rezultate koje je ovaj dečko rešio da podeli sa pratiocima.

Lepi & Zdravi
09:49h Autor:
OVAJ ČOVEK JE PRIMENIO ČUVENU MILIONEROVU METODU PODMLAĐIVANJA: Sada tvrdi da umesto 23 ima 19 godina - NEVEROVATNO
Metoda koja zaustavlja starenje., Foto: Kernel/Cybin / Ferrari / Profimedia

Brajan Džons (46) je milioner koji se proslavio zahvaljujući svom specifičnom načinu života. Ovaj tehnološki mogul je pre deset godina prodao svoj biznis za neverovatnih 800 miliona dolara, a trenutno deo tog novca, tačno dva miliona dolara godišnje, troši kako bi došao do recepta za večnu mladost.

Svoj projekat je nazvao Project Blueprint, i okupio tim sa više od 30 lekara koji mu redovno pregledaju srce, krv, jetru, bubrege, mozak, krvne sudove i opšte zdravlje. On ulaže ogromnu količinu novca, ali i veliki trud kako bi uspeo u nameri da preokrene proces starenja. Ima strog režim ishrane koji podrazumeva 2.250 kalorija dnevno koje unosi u periodu od šest sati tokom dana, a uz to uzima i 111 suplemenata dnevno, te vežba najmanje sat vremena svakog dana. On ima i striktnu rutinu odlaska na spavanje, podvrgava se transfuzijama "mlađe" krvi i svakodnevnim zdravstvenim testovima. Krajnji cilj mu je da ima organizam i telo 18-godišnjaka!

Ovom nesvakidšnjaom izjavom je novinar započeo reportažu o tehnološkom geniju koji je u potrazi za tajnom večne mladosti:"Ima nešto neprirodno u vezi Brajana Džonsona. Koža mu je blistava i zategnuta, oči neprirodno sjaje dok netremice gleda u mene. Preneražen, tražim boru, mrlju ili manu na njegovom licu, ali ih nema. Neverovatno je, ali ovo jezivo savršenstvo nema veze sa botoksom, filerima ili veštinom plastičnom hirurga", prenosi Žena.rs

Brajan sebe naziva "profesionalcem za podmlađivanje" i tvrdi da mu je smešno kada na društvenim mrežama pročita komentare da je "narcisoidan" ili da na svoju dugačku listu lekara doda i psihijatra. "Iskreno, nikada nisam bio srećniji ni stabilniji. Hejteri će uvek mrzeti, ali za mene je pokazatelj genijalnosti ciljati metu koju niko drugi ne može da vidi", ističe on.

O njegovom režimu se stalno brinu njegovi lekari. Brajan kaže da sve ovo radi jer veruje da je ljudska rasa u opasnosti od samouništenja."Ljudi su bolesni i umorni. Zavisni su o svojim telefonima i društvenim mrežama. Uspon veštačke inteligencije predstavlja egzistencijalnu pretnju sa kakvom se nismo suočili u istoriji. Sve ovo što ja radim jeste zbog delovanja veštačke inteligencije. Nije zbog toga što želim da živim večno. Nije da sam ja neki bogataš koji traži besmrtnost. Ovde se radi o opstanku ljudske rase paralelno sa veštačkom inteligencijom", zaključuje Brajan.

Endrju Bojd (23) je mladi Jutjuber koji je došao na ideju da prati stil Brajanovog života kako bi proverio da li stvarno daje neke efekte, odnosno da li će se njegov organizam podmladiti.

Praktikovao je ovaj veoma intenzivan plan ishrane i treninga tačno 75 dana i trudio se da što vernije isprati ali i da bude prilagođeno prosečnoj osobi. Obzirom da su ga rezultati šokirao rešio je da svoju nesvakidašnju avanturu podeli sa svojim prartiocima.

Na nedeljnom nivou je trošio preko 100 dolara na hranu i suplementaciju dok je obroke planirao i pripremao uz recepte sa Brajanove veb stranice. Bilo mu je potrebno oko 3,4 sata nedeljno da pripremi sve ove obroke.

Za doručak je obično pio šejk "zeleni div", koji se sastoji od vode, alge hlorela u prahu, kreatina, kolagenskih peptida, kakao flavanola i cejlonskog cimeta. Nakon toga jeo je "super vege" obrok, odnosno miks ogromne količine brokolija, karfiola, pečuraka, đumbira, belog luka i crnog sočiva. Užinao je jeo "puding" od orašastih plodova, odnosno mešavinu orašastih plodova prelivenu izblendiranim svežim jagodama, a dan bi završio činijim pečenog batata, leblebija i avokada.

Svakodnevno je trenirao po sat i po vremena a imao je i striktnu rutinu što se tiče spavanja koja je podrazumevala da legne u 21h uveče i ustane u 5:15h.

Nakon što je proteklo 75 dana kaže da je njegova biološka starost bila 19, 2 godine, a zapravo ima 23, 7 godina. Međutim, on objašnjava da biološka starost može drastično da se promeni u zavisnosti od okolnosti. Ukoliko na primer pojedete krofnu umesto jabuke primetiće se na rezultatima.

Jutjuber je za ovaj vremenski period izgubio oko 12 kilograma, u proseku gubeći oko 2, 8 kilograma nedeljno, a procenat njegove telesne masti pao je sa 19 na 13, 9 procenata.

Poboljšala mu se varijabilnost otkucaja srca postigavši nižu stopu mirovanja, a uspeo je i da stabilizuje nivo šećera u krvi i kvalitet spavanja mu je dosegao nivo od 95 odsto.

Mršavljenje
foto: printscreen/youtube/Project Andrew

Takođe su se njegova mentalna jasnoća i koncentracija brzo popravili i ističe da je bio zadovoljan time koliko se dobro osećao sve vreme. Priznaje da je, uprkos odličnim rezultatima, davanje prioriteta svom zdravlju na nivou na kome to radi Brajan Džonson izuzetno teško, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs