GAZI 5. DECENIJU, A TELO IZVAJANO BEZ GRAMA VIŠKA: Zlatan izgleda kao APOLON, a evo čime se hrani pa je u ovakvoj formi

Zlatan Ibrahimović je u punoj snazi i odličnoj formi a ovu ishranu primenjuje svakodnevno.

Lepi & Zdravi
16:28h Autor:
GAZI 5. DECENIJU, A TELO IZVAJANO BEZ GRAMA VIŠKA: Zlatan izgleda kao APOLON, a evo čime se hrani pa je u ovakvoj formi
Šta jede Zlatan Ibrahimović pa nema ni gram viška ?, Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Život nije mazio Zlatana Ibrahimovića a njegovo detinjstvo je bilo izuzetno teško, ipak to ga nije sprečilo da postane jedan od najboljih fudbalera današnjice. Važi za jednu od omiljenih javnih ličnosti zbog svog neverovatnog smisla za humor.

Njegova karijera je više nego uspešna, a nedavno su pokrenute spekulacije o završetku iste. Međutim, čuveni fudbaler nastaviće da igra za Milan. Ono što mnoge zanima jeste kako to da u 42. godini igra kao da je mladić, a jedim delom, za to je zaslužan i način njegove ishrane.

Zlatan Ibrahimović
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ishrana slavnog fudbalera sastoji od belog mesa, svežeg voća i povrća, ali dopušta sebi i sušenu govedinu. Međutim, izbegava svu zamrznutu hranu, čak i sladoled, dok testeninu jede u retkim prilikama, prenosi Dnevnik hr.

Ibrahimović jede samo nerafinisani šećer, a naročito obraća pažnju na količinu obroka. Izuzeci ipak postoje, pišu italijanski mediji, a prenosi hrvatski portal. U pitanju su "nagrade" tokom leta ili nakon utakmica.

Jedna takva nagrada je pica ili jelo po izboru jednom nedeljno. Ali i u tim situacijama izuzetno vodi računa na količinu hrane koju unosi, a pržene namirnice i deserti su strogo zabranjeni. Fudbaler vodi računa i o kvalitetu hrane koju jede.

Zlatan Ibrahimović
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za njega se vezuje još jedna kulinarksa priča pa se tako "pripoveda" da je bio jako ljut kada je stigao u PSG zbog toga što u kuhinji nije bilo dovoljno svežeg voća i povrća za igrače. A nedavno je izjavio da mu je teško da dodatno smrša jer ima samo osam odsto masnoće u telesnoj masi.

Ibrahimovića je nastavka karijere mogla da košta povreda kolena, a njegov slučaj na nivou svetskog fudbala nije baš tako redak, gledano iz ugla godina jer se granica za igranje u fudbalu ozbiljno pomera.

Ovo je ne tako davno bilo nezamislivo a primer je i Kristijano Ronaldo koji u 37. aktivno igra kao nekada, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs