ON NIJE MOGAO DA OBUZDA SVOJ LIBIDO: Ljubavnice se sudarale po hotelskim hodnicima, dok je on glumio MUŽA ZA PRIMER

Bivša devojka Tajgera Vudsa tvrdi da ju je najpoznatiji igrač golfa na svetu seksualno zlostavljao.

Vip priča
Autor:
ON NIJE MOGAO DA OBUZDA SVOJ LIBIDO: Ljubavnice se sudarale po hotelskim hodnicima, dok je on glumio MUŽA ZA PRIMER
Tajger Vuds, Foto: Brian Rothmuller / Zuma Press / Profimedia

Erika Herman, bivša devojka Tajgera Vudsa, iznela je zapanjujuću tvrdnju u tužbi u kojoj pokušava da poništi sporazum o neotkrivanju podataka za koji tvrdi da je bila primorana da potpiše. Ona ne ulazi u detalje o tome šta je navodno zlostavljanje podrazumevalo, samo je označila kvadratić 'da' ispod pitanja 'Da li ovaj slučaj uključuje navode o seksualnom zlostavljanju?'

U tužbi koju je Erika Herman podnela, traži da se poništi ugovor o poverljivosti koji je Erika potpisala s Vudsom. Kako navode njeni advokati, novi zakon ograničava obim ovakvih ugovora u slučajevima seksualnih uznemiravanja ili napada, ali tužba Erike ne sadrži detalje o ovakvim incidentima.

U drugoj tužbi, ona je navela da joj golfer duguje oko 30 miliona dolara i da ju je izbacio iz vile u kojoj su živeli zajedno šest godina. Navodno ju je Vuds prevario da spakuje torbu za "kratak odmor", da bi joj čim je stigla na aerodrom javio da se više ne vraća kući i to preko ljudi koji rade za njega.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala u ljubavnom životu Tajgera Vudsa, o kojem su se zbog razvoda sa bivšom ženom godinama punili naslovi najpoznatijih tabloida širom planete.

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Čak i oni koji ne prate golf dobro su znali ime ovog američkog sportiste, a malobrojni koji nikad nisu čuli za golfera koji je 2009. postao prvi sportista koji je zaradio milijardu dolara upamtili su ga kada je iste godine počeo njegov sunovrat zbog problema u privatnom životu.

Tajger Vuds je od 2004. godine bio u braku s Elin Nordegren, švedskom golferkom, s kojom je dobio ćerku Sem Aleksis Vuds i sina Čarlija Aksela Vudsa.

Par je važio za pravi primer idiličnog braka, a Vuds je imao imidž porodičnog čoveka,ali onda su u novembru 2009. godine mediji objavili da je najuspešniji sportista na svetu prevario suprugu s menadžerkom jednog njujorškog noćnog kluba - Rejčel Ačitel.

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Dva dana kasnije, on je u pola tri usred noći svojim automobilom udario vatrogasni hidrant, drvo i nekoliko živih ograda u blizini svog doma na Floridi. Kažnjen je zbog neoprezne vožnje i završio u hitnoj pomoći zbog posekotina na licu, a u jeku ovog skandala on je preuzeo odgovornost za nesreću. Ocenio je ovo kao "privatnu stvar" i zahvalio se supruzi što mu je pomogla da izađe iz automobila. Nekoliko dana kasnije, saopštio je da neće učestvovati na turnirima u narednom periodu zbog povreda.

Međutim, nekoliko dana kasnije osvanule su poruke koje je Vuds slao navodnoj ljubavnici, nakon čega se on oglasio saopštenjem u kom se izvinjava svima koji su ga podržavali tokom karijere i molbom da se poštuje njegova privatnost.

Niko nije očekivao ono što je usledilo – tokom narednih nekoliko dana, oglasilo se više od deset žena koje su tvrdile da su imale afere s Tajgerom Vudsom. On se ponovo obratio javnosti, priznavši svoje preljube i još jednom se izvinivši, a tada je najavio i da će napraviti pauzu od profesionalnog igranja golfa.

U međuvremenu, njegova supruga Elin kupila je kuću u Švedskoj, gde je viđena bez burme, a Vuds se nakratko vratio golfu 2010.godine kada je igrao veoma loše i završio na četvrtom mestu na jednom turniru.

Tajger Vuds
foto: AP / Chuck Burton

Uskoro je osvanula vest da je Tajger isplatio supruzi 750 miliona dolara, da joj je prepisao svoje imanje u Švedskoj i kuću u Kaliforniji, kao i da joj je prepustio starateljstvo nad njihovom decom. Pisalo se i da je Tajger Vuds obećao supruzi da njihova deca neće upoznati nijednu od njegovih budućih devojaka, osim ukoliko bude planirao da se ponovo oženi. Sve što je Elin trebalo da obeća bilo je da neće javno otkriti detalje njegovih preljuba.

Par se razveo 2010. godine, a u narednim godinama Vuds se trudio da se o njegovom ljubavnom životu što manje zna.

Tri godine kasnije, objavljeno je da je golfer počeo da se viđa s američkom skijašicom Lindzi Von, s kojom je bio do 2015. godine. Nakon toga je povezivan sa stilistkinjom Kristin Smit, da bi krajem 2017. ušao u vezu sa Erikom Herman. Delovalo je kao da se konačno skrasio, ali najnovnije vesti pokazuju da je on daleko od mirne luke u svom privatnom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs