Životna priča

TAJGER VUDS, ŠAMPION PRELJUBE I SKANDALA: Suprugu VARAO GDE JE STIZAO dok je nizao POBEDE na terenu za golf!

Jutros je svet obišla vest kako je Tajger Vuds doževeo saobraćajnu nesreću u okrugu Los Anđelesa. Iz slupanog automobila, izvukli su ga vatrogasci i prebacili u lokalnu bolnicu

Vip priča
12:17h Autor:
TAJGER VUDS, ŠAMPION PRELJUBE I SKANDALA: Suprugu VARAO GDE JE STIZAO dok je nizao POBEDE na terenu za golf!
Foto: Profimedia

Tajger Vuds - neki bi rekli sportista, višestruki šampion u golfu, ali većina bi se složila da je ovaj čovek pravi šampion u skandalima.

Eldrik Tont Vuds, poznatiji kao Tajger Vuds, rođen je 30. decembra 1975. godine u Kaliforniji. Jedino je dete oca oficira Afroameričke vojske i majke Tajlanđanke. Kada je Vuds bio dete, otac počinje da ga zove "Tajger" (tigar), u čast svog kolege vojnika koji je nosio isto ime.

Upravo je otac bio taj koji je Tajgeru pokazao šta je golf i upoznao ga sa finesama ove igre.

2006. godine, Tajgerov otac umire od posledica raka prostate, a Tajger tada kaže: "Moj otac je bio moj najbolji prijatelj i najveći uzor. Mnogo će mi nedostajati."

Slomljena srca i UNIŠTENI ŽIVOTI: 10 LJUBAVNIH TROUGLOVA koji su ušli u ISTORIJU HOLIVUDA! (FOTO)

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Međutim, 2007. godine, stižu lepe vesti u porodicu Vuds. Naime, njegova supruga rađa im prvo dete, Sem Alekis Vuds, 18. juna 2007. godine, a Tajger tada osvaja i Svetsko prvenstvo u golfu.

2008. godine, Tajger doživljava povredu koja ga udaljava iz daljnih takmičenja, ali svetla tačka je ta što par saznaje da stiže druga beba. U februaru 2009. godine, Tajger Vuds dobija sina Čarlija Aksela Vudsa.

A onda počinju da kruže glasine o neveri Tajgera Vudsa:

Krajem novembra 2009. godine, pojavljuju se glasine o ljubavnoj vezi Vudsa i menadžerke jednog noćnog kluba. Uprkos fotografijama, obe strane negiraju da su u vezi.

Da je tačna ona izreka: "Gde ima dima, ima i vatre," potvrđuje činjenica da je Tajgerova supruga, palicom za golf razbila zadnji prozor automobila svog supruga kako bi ga izvukla iz zaključanog automobila. Šta mu je radila posle toga, nije poznato javnosti, ali golfer je završio u bolnici sa površinskim povredama.

Nakon petoro dece, 3 propale veze i niza skandala,opet je trudna:Velika želja joj je da 10 godina mlađem dečku rodi dete

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Te godine, golfer odustaje od dobrotvornog turnira i godinu završava u medijskoj ilegali.

Kako se Tajger nije izjašnjavao za medije, njegove bivše ljubavnice su počele da se javljaju sa svojim pričama. Jedna po jedna, ukupno njih deset ispričale su medijima detalje veze svake pojedinačno sa Tajger Vudsom. Priča se da je Tajger tada supruzi ponudio novac kako bi ostala uz njega tokom skandala, ali bivša manekenka je kupila kuću u Švedskoj i šetala okolo bez burme.

Vuds tada izlazi pred medije sa izvinjenjem i odluči da malo pauzira sa golfom kako bi vratio svoj porodični život u normalu. Međutim, kako nije sredino ništa sa suprugom, vraća se golfu i to u svom najgorem izdanju. 2010. godine na takmičenjima završava na četvrtom mestu.

Ćutanje plaćeno zlatom

Do medija stiže informacija kako je Tajger svojoj supruzi platio 750 miliona dolara, prepisao joj imanje u Švedskoj i porodičnu kuću u Kaliforniji, starateljstvo nad decom i obećanje da deca neće upoznati ni jednu od njegovih devojaka, jedino ako se oženi po drugi put, a sve to u zamenu za ćutanje o njegovim neverstvima.

7 prevarenih slavnih žena koje su se osvetile: Ostao kraći za 100 miliona dolara, našla drugog za čas! (FOTO)

Tajger Vuds
foto: Profimedia

Hapšenje

Kako vreme prolazi Tajgerov i privatni i poslovni život propada. 2017. godine doživljava strašnu povredu leđa, čak je morao da ide i na operaciju, dok ga policija jednom zatiče kako spava u svom automobilu ispred kuće na Floridi, te ga hapsi.

Alkotest i test na drogu pokazuje da je Tajger "čist", a sportista izjavljuje kako je imao lošu reakcju na lekove protiv bolova.

"Želeo bih da se izvinim svojoj porodici, prijateljima i navijačima. Očekujem više od sebe," rekao je Tajger tada.

U junu 2017. godine, prijavljuje se na jednu kliniku koja mu pomaže da nauči kako da pravilno konzumira lekove protiv bolova, ali i izleči poremećaje sna.

2019. godina je bila godina kada se činilo da se Tajger vraća na tron, ali operacija kolena, pa stara povreda leđa učinile su da Vuds uspori.

23. februara nam stiže vest da je Tajger Vuds doživeo stravičnu nesreću , te da su vatrogasci morali da iseku deo automobila kako bi izvukli golfera. Neki kažu kako je Tajger bio svestan i tražio da se automobil skloni kako bi mediji imali što manje informacija za pisanje..

Skandal majstor nikako da pobegne od skandala...

Tajger Vuds
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs