Arči uskoro postaje stariji brat

OTKRIVEN POL BEBE MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA!

Ne kriju sreću, ali su zbog pobačaja od pre nekoliko meseci veoma oprezni i zabrinuti

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Kada je kraljem prošle godine u "Njujork tajmsu" otkrila da je nekoliko meseci ranije doživela pobačaj, ceo svet je saosećao s vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl (39), samim tim što je u autorskom tekstu navela pojedinosti nemilog događaja i do detalja opisala bolničku sobu u kojoj je pokraj supruga ležala skrhana bolom.

Pomislila je, pa i napisala tada Megan, kako joj se čini da će se ona i princ Hari (36) od razarajućeg razočaranja teško i dugo oporavljati, međutim, svega nekoliko meseci kasnije nov, ovoga puta lep događaj na tom polju oboma je vratio osmeh na lice.

 

Po treći put, sredinom jeseni, Megan je ostala u drugom stanju. Vest da će mladi kraljevski par svom godinu i po dana starom sinu Arčiju podariti brata ili sestru objavio je njihov portparol na zvaničnoj "instagram" stranici, uz prelepe crno-bele fotografije londonskog umetnika Misana Harimana. Mada se na njima jasno vidi da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći, kako ne bi došlo do zabune, ispod njih je napisao:

 

– Mogu da potvrdim da će Arči postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su oduševljeni.


Supružnici ne kriju radost povodom trudnoće, ali njihovi najbliži prijatelji i članovi porodice svedoče da još uvek nisu u stanju da se oslobode straha koji se javio posle pobačaja. Vrlo su oprezni i ništa ne prepuštaju slučaju.

 

Nakratko ih je, doduše, smirilo kada su na poslednjem ultrazvuku saznali da ponovo čekaju zdravog dečaka, piše Story, dok uskoro planiraju i da se posvete odabiru klinike u kojoj će se Megan poroditi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...