ekskluzivni intervju

TRUDNA MEGAN i PRINC HARI kod Opre Vinfri: Svi DETALJI prvog velikog intervjua od napuštanja kraljevske porodice!

Veliki televizijski intervju vojvotkinje i vojvode od Saseksa trajaće 90 minuta i u javnost će izbaciti nove detalje o kraljevskoj porodici

Celebrities
Autor:
TRUDNA MEGAN i PRINC HARI kod Opre Vinfri: Svi DETALJI prvog velikog intervjua od napuštanja kraljevske porodice!
Foto: Profimedia

Nakon što je Megan Markl (39) na Dan zaljubljenih objavila da je trudna po drugi put, poznato je da će dati ekskluzivni intervju legendarnoj Opri Vinfri, a razgovor biće emitovan 7. marta na CBS-u.

Pretpostavlja se da će snimanje biti već ove nedelje, ali hoće li se emitovati i u Velikoj Britaniji još uvek nije poznato.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa svoj plan da iznesu sve detalje, uključujući i one kraljevskoj porodici, nisu još uvek otkrili kraljici Elizabeti II.

Prema pisanju pojedinih medija, Megan i Hari ipak neće iznositi detalje o razlozima koji su doveli do istorijske afere Megzita, odnosno njihovog napuštanja kraljevske porodice koje je najavljeno u januaru 2020. godine.

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako oni još uvek imaju dobar odnos sa kraljicom, kao i da nisu imali nikakve obaveze da obaveste druge o svojim namerama, pri nego što je javnost, ali i kraljevska porodica sve saznala iz jedne obične objave za medije.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

Kako je otkrila najbolja prijateljica Opre Vinfri, Gejla King, slavna voditeljka ima potpunu slobodu oko dabira tema o kojima će razgovarati sa Megan.

"Ovo je velika stvar i znam da Opra ceo vikend priprema pitanja, Rečeno mi je da nema tabu teme. Može pitati šta god želi", otkriva Gejla.

U prvom delu intervjua, trebalo bi da prođu brojne teme, počev od toga kada je bivša glumica postala član kraljevske porodice, zatim o braku, majčinstvu, filantropiji, pa do pitanja kako funkcioniše pod takvim pritiskom javnosti.

U drugom delu razgovoea pridružiće im se i Hari, ps će se dotaći tmee o njihovom preseljenju u Ameriku i planovima.

megan i hari
foto: Profimedia

Odluka da pristanu na to, posebno jer znaju da će time razljutiti, ali verovatno i osramotiti kraljevsku porodicu, bila je i te kako riskantna, a svemože da produbi već i onako dubok jaz između braće, prinčeva Harija i Vilijama.

Bakingemska palata odbila je da komentiše bilo šta o intervjuu koji će se emitovati samo šest nedelja pre 95. rođendana kraljice Elizabete II i uoči proslave 100. rođendana princa Filipa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs