Pevačica iskrena

LEPA LUKIĆ (81) otkrila zašto NIKAD NIJE RODILA DETE: Posle ABORTUSA i dve vanmaterične, više NIKAD NISAM ZATRUDNELA

Pevačicin bivši muž pre nekoliko godina je rekao da je greška lekara uticala na to da Lepa nema decu, ali ona je to oštro demantovala

Celebrities
Autor:
LEPA LUKIĆ (81) otkrila zašto NIKAD NIJE RODILA DETE: Posle ABORTUSA i dve vanmaterične, više NIKAD NISAM ZATRUDNELA
Foto: ATA Images

Pevačica Lepa Lukić (81), iako uvek dobro raspoložena i spremna za šalu i pesmu, ne voli da priča o svom privatnom životu i bivšim muževima. U svom životu i prelepoj muzičkoj karijeri ostvarila je sve ono o čemu je uvek maštala. Ipak, igrom sudbine, Lepa nije postala ono što je oduvek želela i nije se ostvarila u ulozi majke. Vlada Perović, pevačicin bivši muž, pre nekoliko godina je za magazin "Star" otkrio da je greška lekara uticala na to da pevačica nema decu. Ipak, ona je to oštro demantovala.

- Abortirala kada mi je bilo 25 godina i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće. Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo - rekla je tada Lepa za "Star"; a sada je po prvi put odlučila da o ovoj temi javno priča.

- To je bilo pre više od 55 godina. Bila je to rana trudnoća, dete nije bilo praktično ni začeto kada sam ja abortirala. Mnoge to urade pa imaju po petoro, šestoro dece. Ali eto, nisam znala da će to da se završi ovako. Ne znam i nikada neću saznati da li je taj abortus uticao na to da više nemam dece. Nije mi to niko rekao - iskreno je sada ispričala pevačica Lepa Lukić, navodi "Informer".

Lepa je istakla da se na abortus opredelila jer je prvo želela da napravi karijeru, pa tek onda da se posveti stvaranju porodice.

- Tada sam imala 25 godina i nije mi bilo vreme da rađam decu, htela sam karijeru. Normalno je da budem uspešna pa da stvaram porodicu. Onda se desilo to i nisam znala šta će da usledi - rekla je pevalica i dodala da je prihvatila svoju sudbinu.

- Kasnije sam operisala i neke prirasline na materici, ali nikada više nisam uspela da zatrudnim. Čak su mi produvavali jajovode, ali sada više ništa nije ni važno jer ja nemam decu. Takva je sudbina, pomirila sam se s njom - zaključila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs