Neverovatno

Ova žena (27) ima osmoro dece, evo kako ona živi: Umorićete se samo gledajući njenu večernju rutinu!VIDEO

Zamislite samo da imate osmoro dece? Treba to obući, nahraniti, "naterati" ih da idu na spavanje...

Zanimljivosti
14:23h Autor:
Ova žena (27) ima osmoro dece, evo kako ona živi: Umorićete se samo gledajući njenu večernju rutinu!VIDEO
Foto: Printscreen/ youtube/ Life with Beans

Spremiti decu za spavanje za većinu roditelja je borba, ali kad imate osmoro dece - uključujući blizance i trojke - stvari mogu biti malo haotične.

Kloi Dunstan, 27- godišnja mama iz Perta u Australiji koja ima čak osmoro dece, podelila je uvid u svoju užurbanu večernju rutinu.

Naime, u dobi od 22 godine je već imala troje dece, nakon njih su ona i suprug Rohan dobili trojke, a prošle godine su im se pridružili i blizanci.

Zauzeti roditelji brzo su naučili da se prilagode užurbanom životu, a to je značilo i da moraju biti neverovatno organizovani.

Ova mlada mama, koja je svu decu začela prirodnim putem, na Jutjube kanalu redovno izveštava o detaljima iz njihovih života. Tako je u jednom videu otkrila da im pripreme za odlazak na spavanje počinju već u 16:30 sati, kada priprema večeru za celu porodicu. U to vreme starija deca često pomažu da se pospremi igraonicu, dok oni mlađi imaju priliku da kratko odspavaju. Nakon večere, nešto pre 20 sati, sledi kupanje dece i pranje zuba kako bi svi bili spremni za spavanje.

Kada legnu u krevete, sledi čitanje priče. Od kad je postala mama, Kloi je prikupila više od hiljadu knjiga koje su uredno raspoređene na policama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs