Tragedija

Abortirala blizance pred sam porođaj: Razapeta od strane društva, okrila jezivu istinu!

Kada se vest pročula, Alison se našla na meti osuda i najstrašnijih uvreda, zbog čega je odlučila da svetu objasni zašto je to morala da uradi
Porodica
10:56h Autor:
Foto: Ilustracija / Profimedia

Alison Drejper iz Jute podelila je sa javnošću svoju intimnu priču o abortusu koji je imala kada je napunila 40 godina.

 

Nosila je blizance, a intervencija je morala da se obavi svega nekoliko dana pred termin za porođaj. Kada se vest pročula, Alison se našla na meti osuda i najstrašnijih uvreda društva. Zbog toga je odlučila da svetu objasni zašto je to morala da uradi i šta se zapravo krije u pozadini.

 

"Jedan od blizanaca koje sam nosila bio je mrtav, a drugi je imao rascep kičmene moždine. Bio je u toliko teškom stanju da mu se mozak razvio izvan glave. Nije bilo šanse da preživi, a nije moglo da ga spase ni nekakvo medicinsko čudo. Naši snovi bili su srušeni. Imala sam 40 godina i znala sam da više neću moći da rađam”, ispričala je nesrećna Alison.

 

Lekari obeznanjeni: Krv starca Gavrila, fenomen koji medicina ne ume da objasni!

 

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

 

Dok je čekala da etički komitet donese odluku o sudbini blizanaca, Alison je satima plakala u bolničkom krevetu.

 

"Zdravlje mi je bilo ugroženo zbog mrtvog fetusa. Suprug i ja smo se konsultovali i sa biskupom koji nam je rekao da uradimo ono što moramo. Podsetio me je da imam još šestoro dece kojima je potrebna majka”, rekla je ona i dodala da je sam proces bio užasan.

 

"Abortus je bio užasan iako je sve urađeno kako treba. Carskim rezom su izvadili fetuse, a beba koja je bila živa ubrzo je umrla. Čak je i lekaru koji je uradio zahvat sve bilo užasno. Posle toga sam godinama patila od posttraumatskog stresa", ispričala je Alison.

 

Žena vaskrsla iz mrtvih da okaje težak greh: Monah otkrio strahovitu istinitu priču!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...