BURAN PERIOD

KRALJICA ELIZABETA U NIKAD TEŽOJ SITUACIJI! ZABRINJAVJAUĆE: Korona i skandali koji se nižu ostaviće POSLEDICE!

Kraljica Elizabeta II, koja je pozitivna na korona virus, zbog čega je otkazala neke obaveze, pored blaže kliničke slike suočava se i sa porodičnim problemima.

Celebrities
Autor:
KRALJICA ELIZABETA U NIKAD TEŽOJ SITUACIJI! ZABRINJAVJAUĆE: Korona i skandali koji se nižu ostaviće POSLEDICE!
Foto: Profimedia

Godina u kojoj obeležava 70 godina vladavine za kraljicu Elizabetu II nije dobro počela.

"Kraljica nikad nije bila u ovako teškoj situaciji. Nalazi se u najturbulentnijem razdoblju, a učestali skandali koji se samo nižu jedan za drugim i Kovid-19 sigurno će ostaviti traga', rekao je dobro upućen izvoz sa kraljevskog dvora za People.

Uz svoje aktualne zdravstvene probleme koje je prouzrokovao korona virus, Elizabeta II, koja je dužinom vladavine nadmašila rekord kraljice Viktorije, sad mora da se nosi i sa još nekoliko skandala koji potresaju kraljevsku porodicu, osim onog princom Endrjuom, umešanog u optužbe za seksualno zlostavljanje.

Kako su pisali svetski mediji, nedavno se pod istragom našla dobrotvorna organizacija princa Čarlsa, a treba pomenuti i medijsku buru koju je prouzrokovao odlazak princa Harija iz kraljevske porodice, kao i niz skandala koje su pratili javni istupi odbeglog princa i njegove supruge Megan Markl.

To je niz događaja koji će sigurno ostaviti neke posledice, dodaje dobro upućen izvor.

Osim toga, kraljica više nema svog životnog partnera, princa Filipa, koji joj je uvek bio podrška u teškim trenucima, a sve te nevolje nije lako podnositi u samoći.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II tako je propustila planirani virtualni događaj jer još uvek ima blage simptome Kovida-19, rekao je portparol Bakingemske palate, što je sve zabrinulo.

Palata je u nedelju objavila da je kraljica pozitivna na korona virus, ali i da se očekuje da će i dalje izvršavati obaveze koje nisu naporne, što ukazuje da nije ozbiljno bolesna.

Prošle nedelje tokom sastanka izjavila je 'da ne može da se pomeri' dok je u ruci imala štap koji joj pomaže da hoda. Takođe nije mogla ni da učestvuje u jednoj od svojih omiljenih aktivnosti: jahanju.

ak i kad imate blage simptome korone, teško vam je kad ste sami, a ako su prisutni i neki porodični problemi, situacija je još gora. Nositi se sa svim tim tegobama nije lako', rekao je taj izvor.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Međutim, svi su uvereni da će Elizabeta II uspešno prebroditi sve to jer je mentalno jaka i dobro se drži. Ipak, bolest i stres za vremešnu kraljicu, koja je inače u sjajnoj formi za svoje godine, nisu dobra kombinacija.

'Fizička aktivnost jedan je od načina na koje se uvek nosila s problemima. A kako joj je to ograničeno, situacija joj se čini još težom', kaže povjesničarka Amanda Foreman.

U svakom slučaju, kraljica ostaje fokusirana na proslavu svog platinastog jubileja u junu.

'Njena glavna briga biće da se vrati u top formu za početak proslave jubileja. Ona je iz generacije za koju je dužnost na prvom mestu i vrlo je dobra u suočavanju sa životnim izazovima. Shvata da mora obaviti svoj posao', rekla je kraljevska biografkinja Salej Bedel Smit, autorka knjige 'Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch'.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs