one su ostale čvrsto na svojim nogama

7 prevarenih slavnih žena koje su se osvetile: Ostao kraći za 100 miliona dolara, našla drugog za čas! (FOTO)

Dobar i uspešan život najbolja je osveta nakon raskida veze. Ove slavne žene pokazale su svojim bivšima i muževima da ih njihova prevara nije slomila i da mogu i bez njih. Priznale su da se nikad nisu tako dobro osećale nego kad su prekinule toksične veze.

Vip priča
Autor:
Anđelika Hjuston i Džek Nikolson, Foto: Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit

foto: Profimedia

Priča je dobro znana: Bred Pit upoznao je Anđelinu Džoli na snimanju njihovog zajedničkog filma Gospodin i gospođa Smit gde su započeli ljubavnu vezu. I to ne bi bilo ništa čudno da u isto vreme nije bio oženjen za Dženifer Aniston. Javna prevara je delomično narušila imidž holivudskih glumaca koji su se s vremenom venčali i postali roditelji šestoro dece.

 

Ali isto tako pokazali su da je veoma teško održati vezu koja je započela lažima. Nikoga zato nije začudilo kad su najavili svoj razvod u septembru 2016. Dženifer se u međuvremenu još jednom udala i razvela, ali i izjavila da niko ne treba da je žali, jer se oseća (i izgleda) fantastično.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

foto: Profimedia

O prevari Tristana Tompsona priča se već neko vreme. Prva šuškanja u javnosti su se pojavila još krajem prošle godine kad je njegova devojka Kloi Kardašijan bila u devetom mesecu trudnoće. Uprkos snimcima na kojima je vidljivo da košarkaš vara rijaliti zvezdus sa dve žene, par se u međuvremenu pomirio.

Tristan je bio na porođaju svog deteta i nekoliko meseci ruže su cvetale na ljubavnom planu s najmlađom sestrom Kardašijan. Par je raskinuo u oktobru prošle godine kad je javno otkriveno da je Tristan ponovo prevario Kloi s najboljom prijateljicom njene sestre – Džordin Vuds.

Elin Nordegren i Tajger Vuds

foto: Profimedia

Jedan od najvećih preljubničkih skandala u novijoj istoriji isplivao je na površinu za Dan zahvalnosti 2009. godine. Tajger Vuds je priznao da je spavao s velikim brojem žena dok je bio u braku s Elin Nordegren. Iako je bila javno ponižena, švedska manekenka dobila je svoju zadovoljštvinu. Ne samo da je svet javno osudio poznatog igrača golfa, već je isti morao da isplati ogroman iznos nakon razvoda. Pretpostavlja se da Elin dobila više od 100 miliona dolara kao i veliku mesečnu alimentaciju za decu.

Marija Šriver i Arnlod Švarceneger

foto: Profimedia

Svet je šokirala vest u 2011. godini kada je objavljeno da se Marija Šriver i Arnold Švarceneger razvode nakon 25 godina braka. Šok je bio još veći kad je otkriveno da je bivša spremačica holivudskog glumca i kalifornijskog guvernera rodila njihovo zajedničko dete četiri godina ranije.

 

Iako Džozef Baena nalikuje na svog biloškog oca, Arnold Švarceneger je priznao da nema nikakav odnos s njim. Marija je, pak, nedugo nakon razvoda započela vezu s Arnoldovim političkim savetnikom, Metjuom Doudom.

 

Sandra Bulok i Džesi Džejms

foto: Profimedia

Sandra Bulok bila je javno ponižena nedugo nakon što je osvojila Oskar za glavnu ulogu u filmu Priča o prvaku. Džesi Džejms javno je priznao kako ju je varao tokom njihovog petogodišnjeg braka. Iako ju je ova vest teško pogodila zbog čega se glumica neko vreme povukla iz javnog života, to je nije dotuklo. Naprotiv, nastavila je uspešnu holivudsku karijeru i u pedesetima godinama života, usvojila je dvoje dece, ali je i u srećnoj vezi s fotografom Brajanom Rendalom.

Anđelika Hjuston  i Džek Nikolson


Veza između Anđelike Hjuston i Džeka Nikolsona je jedna od najburnijih ljubavnih priča u Holivudu. Američki glumci bili u turbuletnoj vezi koja je trajala 17 godina, ali naglo se završila kada je Nikolson priznao da čeka dete s drugom ženom – glumicom Rebekom Brusar. Ali to nije pokolebalo talentovanu glumicu. Samo dve godine kasnije udala se za  Roberta Grejema s kojim je živela sve do njegove smrti 2008. godine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs