Gde ima dima ima i vatre

Par prodaje zajedničku imovinu, ne mogu više očima da se gledaju: On hoće još dece, a ona ne želi ni da čuje!

Svetski mediji sve više pričaju da je došao kraj ljubavi Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez

Šuška se
Autor:
Par prodaje zajedničku imovinu, ne mogu više očima da se gledaju: On hoće još dece, a ona ne želi ni da čuje!
Foto: Profimedia

"Njihov odnos više nije kao na početku. Aleksu je počelo smetati što se Dženifer Lopez stalno fotografiše i snima gola, a prijateljima se požalio da je opsednuta pokazivanjem tela.

1 / 3 Foto: Profimedia

Naime, šuškanja o problemima u vezi pojavila su se kada je par zbog pandemije koronavirusa odlučio otkazati venčanje koje se trebalo održati u Italiji ovoga leta. Pojedini svetski mediji tvrde da je COVID-19 bio samo razlog više kako bi njih dvoje dobili na vremenu te iskoristili ovaj period i razmislili jesu li sigurni u tu odluku.

Bivši profesionalni igrač bejzbola navodno je još na početku veze Lopezovoj rekao kako bi voleo imati još dece, a ona mu je obećala, da ako ostanu zajedno barem godinu dana, da će mu to i ostvariti. Ali, onda je promenila mišljenje što je jako razočaralo Aleksa.

"Razočarao se jer mu je dala lažno obećanje. Radovao se pomisli da će imati zajedničko dete s njom, a onda je ona odjednom promenila mišljenje", govori izvor.

Iako par na Instagramu još uvek objavljuje zajedničke fotografije iz kojih se ne mogu otkriti nevolje u odnosu, dodatna šuškanja o raskidu pokrenulo je i to što su pre nekoliko dana luksuznu kuću u Malibuu, koju su kupili pre dve godine, sada stavili na prodaju.

"Žele se rešiti svih zajedničkih nekretnina kako bi podelili novac i rastali se u miru", poručio je neimenovani izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs