LJUBAV

Sudbina im je na neobičan način ukrstila puteve: Ovako je počela najromantičnija ljubavna priča Holivuda! (FOTO)

Njihova ljubavna priča je sve, samo ne obična

Ljubav i zavođenje
Autor:
Sudbina im je na neobičan način ukrstila puteve: Ovako je počela najromantičnija ljubavna priča Holivuda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ljubav Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza zapisana je u zvezdama, njima je definitivno bilo suđeno da budu zajedno. Njihova priča započela je pre više od dve decenije kada je J.Lo dala autogram mladom bejzbol igraču Aleksu, a sudbina ih još jedom spojila 2005. godine. Iako su tada oboje bili u braku, ljubavna varnica je zasijala. 12 godina kasnije, postali su par čiju ljubavnu priču mnogi opisuju kao najromatničniju.

Ovako je tekla njihova priča od samog početka:

U oktobru 2018. Rodrigez se prvi put susreo sa Dženifer. Naime on je tada bio na početku bejzbol karijere, a ona je nastupala na jednoj od utakmica. Tada joj je Aleks tražio autogram i tu njihova istorija počinje.

Razvod od nje je najveća sramota u mom životu: Čuveni preljubnik se pokajao?

Ponovni susret

Šest godina nakon njihovog prvog susreta, 2005., J.Lo je prisustvovala bejzbol utakmici na stadionu Šea u u Njujorku sa svojim tadašnjim suprugom Markom Entonijem. Dženifer i Rodrigez su se rukovali, a taj trenutak je pevačica opisala kao "Čudnu struju koja je trajla tri sekunde. Gledala sam ga pravo u oči i tu se nešto dogodilo. Ne mogu to ni da objasnim, ali definitvno sam osetila leptiriće u stomaku".

Putevi su im se još jednom ukrstili

U februaru 2017. njih dvoje su se ponovo sreli, ovog puta u jednom restoranu u Los Anđelesu. Dženifer je povikla prvi potez. "Prolazio je pored mog stola, a ja sam osetila potrebu da mu se javim. Iako se nismo dobro poznavali, krenula sam za njim i potapšala ga po ramenu. Tako je sve počelo. Razmenili smo brojeve, a on mi je iste večeri poslao poruku: "Idemo na večeru?"

Odgovorila sam: "Ok". Nakon te noći ništa nije moglo da zaustavi veliki ljubav koja se rodila izeđu njih.

U aprilu iste godine, objavom na instagramu su zvanično potvrdili da su u vezi.

Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu i potpuno pomenio život: Ona je jedina žena koju je Džoni Keš iskreno voleo!

Maj 2017

Dženifer i Aleks se pojavljuju kao par na crvenom tepihu na Met Gali.

U oktobru su dali prvi zajednički inervju u kojem su otkrili da misle da su stvoreni jedno za drugo. "Oboje smo blizanci, odrasli smo u Njujorku, latino smo oboje, sve to nas čini savršenim parom".

U februaru 2018. su proslavili svoju prvu godišnjicu, a Dženifer je čestitala Aleksu na spektakularan način. Pre nego što je izvela pesmu "Mi", rekla je: "Ne želim da zvučim patetično, ali dušo, ova pesma je za tebe. Volim te."

U martu 2019 on joj ju je pitao da li želi da se uda za njega, a ona je odgovorila "da". Veridba se dogodila na Bahamima, a na njenoj ruci je zasijao veliki dijamantski prsten vredan nekoliko hiljada. Rodrigez je priznao da je celu ceremoniju pripremao mesecima unazada kako bi svaki detalj bio savršen.

Život ih je razdvojio u detinjstvu: Nisu ni slutili kakav scenario će im sudbina prirediti 20 godina kasnije! (FOTO)

Sačekao je idealno vreme, da sunce krene da zalazi i tad je odlučio da je zaprosi.

U septembru 2019. godine sa prijateljima su proslavili veridbu i najavili svadbu, koja je trebala da se dogodi ovog proleća, ali je zbog korona virusa odložena.

Čim sam je ugledao znao sam da je ona moja srodna duša: Kako je Rajan Rejnolds zavoleo Blejk Lajvli! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs