Neverovatno

Džoni Dep sastavio spisak muškaraca sa kojim ga je Amber varala: Najviše krivi ovog čoveka!

Glumac Džoni Dep nedavno je optužio 34-godišnju bivšu suprugu Amber Heard da ga je prevarila dvadesetak puta

Šuška se
Autor:
Džoni Dep sastavio spisak muškaraca sa kojim ga je Amber varala: Najviše krivi ovog čoveka!
Foto: Profimedia

Džoni Dep je sastavio spisak glumaca sa kojim je Amber spavala dok je bila sa njim u braku. Na tom spisku su se našli glumci kao što su Lijam Hemsfort, Čening Tejtum, Kevin Kostner, Džejms Franko, kao i Leonardo Dikaprio.

"Nisam ni morala da snimam film s nekim da bi Džoni bio ljubomoran, već nakon jedne audicije s Leonardom Dikaprijem, bio je van sebe od besa. Iživljavao bi se na meni zbog toga, pogotovo kad bi bio pijan ili na drogama, za svakog je imao ružne reči i pogrdne nadimke", rekla je Amber koja je na sudu odbacila sve optužnice o ljubavnim aferama. Iskoristila je priliku i da istakne koliko je Džoniji smetala njena odeća zbog koje ju je često nazivao pogrdnim imenima.

foto: Profimedia

"Nazivao bi me droljom i kurvom te govorio: "Izgleda da ću morati gledati kako te siluju" ili "Nadam se da će te napasti grupa muškaraca", rekla je Herd, a na sve ove navode nije ostao dužan ni njen bivši suprug koji je juče na sudu priložio snimke na kojima se jasno čuje kako Amber priznaje da ga je nekoliko puta udarila.

Podsetimo, par se razveo 2016. godine, kada je glumica nakon 15 meseci braka zatražila razvod, a u zahtevu za razvodom optužila je Depa za nasilje koje je kulminiralo u kada joj je glumac navodno bacio mobilni u lice i razbijao stvari po stanu. U sledećim mesecima, bivši su supružnici nastavili iznositi optužbe na račun onog drugog, a neke od najbizarnijih zasigurno su one u kojoj Džoni tvrdi kako ga je Amber pogodila staklenom bocom, povredila mu prst te navodno ugasila cigaretu na obrazu, dok je ona pak tvrdila da ju je on tukao, čupao za kosu, gušio i skoro udavio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs