Nije lako biti selena Gomez

Venčanje bivšeg je uništilo, završila na lečenju: Ima novac i slavu, ali ostala je bez najvažnijeg u životu!

Pevačica se godinama bori sa autoimunom bolešću koja napada celo telo

Vip priča
19:08h Autor:
Venčanje bivšeg je uništilo, završila na lečenju: Ima novac i slavu, ali ostala je bez najvažnijeg u životu!
Foto: Profimedia

Pevačica Selena Gomez najpoznatija je po svojoj vezi s Džastinom Biberom i zdravstvenim problemima o kojima je otvoreno govorila.

Selena, koja slavi 28. rođendan, je nekad punila medijske stupce svojim turbulentnim odnosom s Džastinom Biberom s kojim je počela da se zabavlja 2010. Par je stalno raskidao, pa se mirio i u nekim trenucima je bilo teško proceniti u kojoj je fazi njihova ljubav. Gomez je pevala o vezi s Biberom po kojima se moglo shvatiti da su imali mnogo problema.

Šuškalo se i da je pevač u hitu "Love Yourself" govorio upravo o Seleni, pogotovo u onom delu gde peva da njegova majka ne voli njegovu devojku, a voli sve ljude. Konačno su raskinuli u martu 2018. i iste godine je Džastin Biber oženio manekenku Hajli Boldvin. Pevačicu je to uništilo, ali zahvaljujući teškom raskidu napravila je hit "Lose You To Love Me" koji je rušio sve rekorde. Zbog pesme posvećene Džastinu postala je prva pevačica koja je paralelno zauzela prvo mesto na lestvici Bilbord i Roling Stone.

foto: Profimedia

Osim ljubavnih, Selena je imala i zdravstvene probleme. Zbog njih je otkazala deo koncerata na uspešnoj turneji "Revival". Naime, Gomez se borila s depresijom i napadima panike i radi toga se prijavila u rehabilitacijsku kliniku.

Seleni je dijagnostikovan i lupus, hronična autoimuna bolest koja može pogoditi razne delove tela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak. Njeno stanje je bilo toliko ozbiljno da joj je trebala transplantacija bubrega 2017., a donor je bila njena bliska prijateljica Ransija Raisa.

Inače, Selenu je majka rodila kada je imala 16 godina, a njeni roditelji su se razveli kada je imala pet godina. Odrastala je u siromaštvu i njena majka je jedva spajala kraj s krajem. Pevačica je svojevremeno rekla kako je s porodicom jela večeru koja je koštala samo jedan dolar.

"Moja je mama celi život podredila meni i mojim potrebama. Radila je po tri posla kako bi meni bilo bolje i na tome ću joj biti večno zahvalna", ispričala je Gomez.

Pevačica se proslavila dobivši prvu ulogu na Diznijevom kanalu i nakon toga je ostvarila muzičku karijeru.

Sa samo 16 godina Selena je potpisala ugovor s poznatom izdavačkom kućom Holivud Records, s kojom su već sarađivale Demi Lovato i Majli Sajrus. Tada je dala otkaz svojoj majci i očuhu, koji su joj bili menadžeri, i počela sarađivati s profesionalcima koji su joj omogućili svetsku slavu.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs