Neverovatno

KO SU SESTRE KOJE PRINCU ALBERTU I PRINCEZI ŠARLIN NE DAJU DA SE RAZVEDU: Brak mora da opstane i tačka! (FOTO)

Princeza Šarlin trenutno je smeštena u psihijatrijsku ustanovu, a njen suprug princ Albert II. i braća koji su je tamo smestila tvrde da je to njena želja

Celebrities
Autor:
KO SU SESTRE KOJE PRINCU ALBERTU I PRINCEZI ŠARLIN NE DAJU DA SE RAZVEDU: Brak mora da opstane i tačka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Albert od Monaka nedavno je iznenadio obavestivši javnost da se njegova supruga, princeza Šarlin, nalazi u psihijatrijskoj ustanovi. I dok njen suprug uverava podanike i svetsku javnost da je to bila njena odluka, mnogima je upalo u oči da su princu pomogli da Šarlin smesti u ustanovu, upravo njena braća i zaove.

Javnost smatra da je to sve maslo kraljevske porodice koja ne želi čuti za razvod koji "najtužnija princeza" godinama priželjkuje.

"Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno reći da u našem odnosu nema nikakvih problema. Umesto toga, nekoliko uzroka privatne prirode dovelo je do njenog stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla ispunjavati svoje službene dužnosti, život uopšteno, pa čak ni porodični život," ispričao je Albert, ali niko mu ne veruje.

Princ Albert II godinama je bio razočarenje za oca, princa Rainiera III., zbog sramotnog života koji je živeo. Iako su ga tokom 1990-ih i 2000-i povezivali s brojnim ženama, nije pokazivao zainteresovanost za brak. Upravo je zato njegov otac do 2002. godine promenio ustav kojim je osigurao da kraljevstvo pripadne Albertovoj sestri ako on ne uspe dobiti naslednika.

Nekoliko godina nakon toga, 2010., Albert je objavio veridbu s južnoafričkom plivačkom prvakinjom Šarlin Vitstok, ali od samih bračnih početaka njihov odnos je turbulentan. Albert iz ranijih afera ima dvoje dece koje je priznao, ali njegov se otac pobrinuo da nikad ne dođu na presto. Ipak, Albert ih financijski izdržava.

Zašto princeza Šarlin želi razvod? Zbog brojnih afera svog supruga, a nedavno se javila i nepoznata žena koja tvrdi da joj je princ napravio dete za vreme braka sa Šarlin. Navodno je to bila 'kap koja je prelila čašu' južnoafričke plivačice koja je plakala i na dan svog venčanja. Navodno je supruga htela ostaviti i pre venčanja, ali sprečena je u begu te joj je oduzet pasoš.

Nedavno je u Monaku proslavljen Nacionalni dan kneževine, a za decu kraljevskog para brinule su se Albertove sestre, princeza Stefani od Monaka te princeza Karolina od Hanovera, žene koje su i same kneževini priuštile brojne skandale, baš poput njihove dece. Princ i princeze su deca princa Rainiera III. i holivudske dive Grejs Keli.

Par je bio u braku do tragične smrti glumice 1982. godine kada je s kćerkom Stefani krenula na put te se na strmoj planinskoj cesti strovalila niz padinu.

Karolina od Hanovera

Karolina se udavala se tri puta: u prvom braku s francuskim industrijalcem Filipom Junotom je bila dve godine, od 1978. do 1980., a tada je imala svega 21 godinu. Tri godine nakon razvoda udala se za italijanskog preduzetnika Stefana Kašigarija koji je poginuo u pomorskoj nesreći jureći gliserom tokom trke uz obalu Monaka. U braku su dobili troje dece, 36-godišnjeg Andreu, 34-godišnju Šarlotu i 33-godišnjeg Pjera.

Nekoliko godina nakon, počelo se šuškati da se viđa s princem od Hanovera, a onda se i to pokazalo tačnim. Zbog Karoline se razveo od supruge i venčao s njom tačno na njen 42. rođendan, a te su iste 1999. godine dobili kćerku Aleksandru. No, za Karolinu ovo nije bila treća sreća, a mediji su još 2010. godine pisali da par živi odvojeno i da najavljuje razvod. Par nikada nije potpisao papire za razvod.

Ipak, zna se kako je princezi jako smetala njegova eksplozivna narav koja je uključivala brojne fizičke i verbalne ispade, kao što je bio napad na vlasnika noćnog kluba u Keniji ili razbijanje nosa kamermanu koji ga je snimao. I privatnom životu danas Karolina nerado govori.

Princeza Stefani

Najmlađa princeza Stefani, kroz celi je svoj život težila avanturi i različitosti. Godinu dana je bila u braku sa deset godina mlađim portugalskim akrobatom Adansom Lopezom Peresom, a isto toliko i s ličnim telohraniteljem Danijelom Dukruetom (s kojim je dobila i dvoje dece). Takođe, viđala se i s trenerom slonova u cirkusu. Danijel je godinu dana nakon venčanja uhvaćen s devojkom koja je osvojila titulu Miss Topless Belgije zbog čega im se raspao brak.

Stefani se dugo borila s tračevima da je ona vozila automobil te izazvala nesreću u kojoj je poginula njena slavna majka. Stefani je tada imala 17 godina, a traume su bile velike.

Godine 1998. Stefani je dobila i treće dete, Kamilu, za koje nikad nije otkrila ko joj je otac. Ipak, pretpostavlja se da je to Jean Raymond Gottlieb, koji je radio u sigurnosnoj službi palače. Kamila nosi njegovo prezime, ali on nije naveden u njenom rodnom listu. Kamila za razliku od brata i sestre nije u liniji za nasledstvo monegaškog prestola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs