žak i gabrijela od monaka

FOTOGRAFIJE KOJE SU RASTUŽILE CEO SVET: Princ Žak od Monaka se ne odvoja od svoje mlađe sestre! (FOTO)

Nakon što su s ostalom decom, ali i svojim ocem princom Albertom, zasadili južnoafričko drvo u čast njihove majke, princeze Šarlin, koja je zbog zdravstvenih problema trenutno hospitalizovana, šestogodišnji princ Žak nežno je zagrlio svoju sestru Gabrijelu, dajući joj time do znanja da će sve biti u redu

Vip priča
09:41h Autor:
FOTOGRAFIJE KOJE SU RASTUŽILE CEO SVET: Princ Žak od Monaka se ne odvoja od svoje mlađe sestre! (FOTO)
ŽAK I GABRIJELA OD MONAKA, Foto: Profimedia

Nakon što im je mama, princeza Šarlin, zbog zdravstvenih problema hospitalizovana na tajnoj lokaciji, sve oči sveta uprte su prema njenoj deci, šestogodišnjim blizancima, princu Žaku i princezi Gabrijeli. Zato i ne čudi da su i fotografije snimljene juče, tokom sadnje južnoafričkog drva princezi Charlene u čast, obišle svijet u kratkom roku.

EVO ZAŠTO SVET SAŽALJEVA SLAVNU ĐINU LOLOBRIĐIDU (94): Živa, a oni se otimaju oko njenih miliona! (FOTO)

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

A kako i ne bi, kada je na njima zabilježen trenutak u kojem princ Jacques nježno grli svoju sestricu, princezu Gabrijelu. Nakon što su ocu, princu Albertu, ali i ostaloj okupljenoj deci pomogli u sadnji drveća, prihvativši se i sami lopatica i kopanja, Žak je stao pored svoje sestre i nešto joj objašnjavao.

Prvo ju je uhvatio za ruku, a potom je svoju ruku ovio oko njenih ramena, a taj trenutak uhvaćen je fotografskim objektivom.

U ŽIVOTU ŠERON STOUN NESREĆE SE SAMO NIŽU: Glumica očajna, objavila potresne vesti!

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Inače, blizanci su već svojim crtežima i porukama podrške javno pokazali koliko im nedostaje njihova mama, koja se nakon deset meseci izbivanja vratila iz Južne Afrike u Monako, ali je s njima ostala svega nekoliko dana. Kako je otkrio i sam princ Albert, zbog svog je zdravstvenog stanja hospitalizovana.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs