nije u monaku

IZGLEDA DA JE PRINC ALBERT (63) SMESTIO PRINCEZU ŠARLIN(43) U NEKI OD SANATORIJUMA: Potreban joj je odmor! (FOTO)

Princ Albert je priznao kako njegova žena, princeza Šarlin nije u Monaku, nakon što se upravo vratila iz Afrike gde je bila 10 meseci

Celebrities
13:42h Autor:
IZGLEDA DA JE PRINC ALBERT (63) SMESTIO PRINCEZU ŠARLIN(43) U NEKI OD SANATORIJUMA: Potreban joj je odmor! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šuškalo se kako princeza Šarlin više nije u Monaku, iako se upravo vratila iz Afrike gde je bila punih 10 meseci, navodno zbog infekcije sinusa.

Princ Albert (63) je potvrdio da njegova supruga više nije u Monaku, te da se nalazi na tajnoj lokaciji na kojoj će ostati dok se sasvim ne oporavi od umora!

"Bolje joj je, ali joj je i dalje potreban odmor i mir!, rekao je Albert za jedan časopis.

"Ona nije u Kneževini, ali ćemo moći da je posetimo veoma brzo. Ne mogu ništa više da vam kažem. Postoji umor, ne samo fizički, koji se može lečiti odmorom i praćenjem," rekao je Albert II.

Princ je dodao i kako su njihova deca, šestogodišnji blizanci Žak i Gabrijela "patili zbog odsustva majke", ali da im je on to nadomestio tako što im se više posvetio.

"Za mene je to prilično jednostavno - moj prioritet je moja porodica," rekao je on na pitanje novinara, kako žonglira sa državnim obavezama i onim oko dece.

"Ovo je izuzetno važno vreme u životu moje dece - način na koji odrastaju, sagledavaju svet. Ako je jedan roditelj odsutan iz zdravstvenih razloga, drugi roditelj mora biti tu. Čuo sam previše prijatelja i poznanika koji su se vajkali i govorili kako su trebali biti više uz svoju decu. Ne želim da se kajem zbog toga," rekao je on.

Princ Albert je takođe rekao da se ne potresa oko govorkanja da njegov brak nije stabilan.

Kneževina Monako je saopštila kako Šarlin neće prisustvovati važnom državnom prazniku u petak.

Inače, pre nego je otišla u Južnu Afriku, Šarlin je mesecima živela u skromnom stanu iznad fabrike čokolade, a ne pored svog muža u palati.

Priče o njenom lošem psihičkom stanju počele su još od trenutka njenog venčanja za Alberta. Kada je tokom cele ceremonije venčanja plakala, novinari su je prozvali: najtužnijom princezom svih vremena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs