Da li je ovo najčudnija ljubavna priča?

Princ je u 52. godini odlučio da se oženi. Nesrećnoj mladoj je šaputao: Ne plači, molim te, ne plači!

Suze na mladinom licu niko nije mogao da pročita kao izraz sreće

Vip priča
21:36h Autor:
Princ je u 52. godini odlučio da se oženi. Nesrećnoj mladoj je šaputao: Ne plači, molim te, ne plači!
Foto: Profimedia

Ljubavni život princa Alberta bio je buran. Javno se pojavljivao sa najvećim lepoticama Holivuda, ali je ostao neženja do svoje 52. godine. Iako je do tada o njemu štampa svašta pisala, upravo je njegovo venčanje izazvalo lavinu priča i tračeva.

Naime, Princ Albert je odlučio da se oženi. Za mladu je odabrao dvadeset godina mlađu, južnoafričku olimpijsku plivačicu Šarlin.

Međutim, verovali ili ne Šarlin je pokušala da pobegne od tog venčanja čak tri puta.

Prvi pokušaj bekstva od venčanja desilo se nedeljama pre ceremonije, kada su lokalni mediji spekulisali da je Albert imao dete ljubavi sa drugom ženom, dok se viđao sa Šarlin.

Ovo navodno dete, koje se "desilo" Albertu, bilo bi treće dete koje je stvorio sa devojkama sa kojima je imao kratkotrajnu avanturu, ali to dete do dan danas ostaje misterija, jer se o njemu ćuti još od 2011. godine.

Kada je čula da se Albert sprema na test očinstva, Šarlin je isprobavala venčanicu. Tada je, naime, zatražila azil u južnoafričkoj ambasadi u Francuskoj. Međutim, strasti su se nekako smirile i Šarlin je odustala od bekstva.

foto: Profimedia

Drugi pokušaj besktva desio se tri nedelje nakon prvog pokušaja. Tada je Šarlin učestvovala u dodeli medalja tokom Velike nagrade Monaka. Pričalo se da je tokom tog događaja nameravala da pobegne, ali su joj telohranitelji oduzeli pasoš.

Treći pokušaj bekstva desio se samo dva dana pre venčanja. Šarlin je iz istog razloga (trećeg deteta princa Alberta) pokušala da pobegne od princa, ali je neko blizak princu Albertu ubedio da se pojavi na venčanju koje je koštalo više od 100 miliona dolara. Šarlin je čak i rezervisala avionsku kartu za let za Južnoafričku Republiku, ali nije otišla.

Tadašnji mediji su potvrdili da je na kraju došlo do dogovora između Šarlin i princa Alberta, ali tema tog dogovora nije bio poznat javnosti. Šarlin se pojavila na venčanju izgledajući neverovatno, što se od nje i očekivalo.

foto: Profimedia

Venčanje

Venčanje se održalo 2. jula 2011. godine, a Šarlin je izgledala krajnje ožalošćeno. Celo vreme je plakala, nosila maramicu i brisala suze. Niko nije mogao da te suze pripiše sreći - toliko je očigledna bila tuga princeze Šarlin.

Novine su tada pisale kako je Šarlin imala oboren pogled, te kako su joj se reke suza slivale niz lice. Čak je jednom i ustuknula, kada je princ pokušao da je poljubi. Tokom ceremonije, princ Albert je šaputao svojoj uplakanoj mladoj: "Ne plači, ne plači".

Situacija se nije promenila ni tri nedelje nakon venčanja. Dok su bili na medenom mesecu, par je spavao u odvojenim sobama dok su čekali test očinstva za pomenuto dete. Šarlin je ponovo ostala bez pasoša, a da ne pobegne čuvala je vojska telohranitelja.

Princ Albert nije dozvolio da se o njima šire glasine, pa je pretio tužbom svim novinarima koji napišu nešto protiv njegovog braka. Pravo je čudo što je par dan danas i dalje u braku i što dele blizance.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs