U JEKU PANDEMIJE

Princeza od Monaka oduševila novim imidžom: Ćerka Grejs Keli stari graciozno i sa stilom! (FOTO)

Ako se nalazite u potrazi za insipiracijom po pitanju isticanja srebrnih vlasi u kosi, 63- godišnja princeza Karolina od Monaka postala je najboljim primerom za navedeno. Na svečanom obeležavanja Dana državnosti u Monaku, ćerka holivudske dive grejs Keli i princa Renijea prošlog meseca se pojavila sa prirodnom bojom kose i oduševila sve prisutne

Star look 04.12.2020. - 21:34h Autor: Stil.kurir.rs
Princeza Karolina od Monaka, Foto: Profimedia

Poput brojnih dama, znakove starenja u znaku srebrnih vlasi monegaška princeza godinama je vešto 'maskirala' farbajući kosu u čokoladno smeđu nijansu.

 

Godina 2020. se uopšte pokazala značajnom za sedu kosu. Brojne dame usled zatvaranja uzrokovanog globalnom pandemijom mesecima nisu bile u mogućnosti da posete omiljenog frizera i obnoviti boju kose što je na kraju rezultiralo negovanjem prirodnog izgleda i većem isticanju srebrnih vlasi.

 

Puna sebe, oduvek su joj se gadili siromašni: Ovo je prava istina o odrastanju Ivanke Tramp! (FOTO)

foto: Profimedia

Umesto da ih sakrivaju, žene širom sveta sada rezervišu termine kod frizera kako bi im pomogli u poboljšavanju sivila koje se uvuklo u kosu kroz godine.

 

Procureli nepoznati detalji o raskidu Kejt Midlton i Vilijama: Princ nije želeo da napravi istu grešku kao Čarls!

foto: Profimedia

Primer sede kose monegaške princeze, prema mišljenju brojnih frizera, predstavlja savršen način za postupno isticanje srebrnih vlasi. S dolaskom sedih, prvi korak bi predstavljalo isticanje sedih vlasi oko linije kose kako bi umanjio efekat izrastka a u navedenom, prema rečima frizerskih stilista pomaže i balajaž tehnika bojenja kose.

1 / 3 Foto: Profimedia

Kako se vama dopada novi izgled princeze od Monaka?

(Stil.Kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...