ovo niste znali

Procureli nepoznati detalji o raskidu Kejt Midlton i Vilijama: Princ nije želeo da napravi istu grešku kao Čarls!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembrdiža su 2006, nakon dugogodišnje veze raskinuli. Sada su isplivali detalji iz tog perioda

Celebrities
Autor:
Procureli nepoznati detalji o raskidu Kejt Midlton i Vilijama: Princ nije želeo da napravi istu grešku kao Čarls!
Foto: Profimedia

Na desetu godišnjicu veridbe Kejt Midlton (38) i princa Vilijama (38), britanski mediji objavili su manje poznate detalje iz vremena kada su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili u vezi, a u jednom trenutku i raskinuli.

Naime, pre nekoliko dana objavljeno je kako su svoju ljubav spasli navodnim tajnim dogovorom tokom odmora u luksuznom odmaralištu na Sejšelima.

Par je svojevremeno stavio tačku na svoju petogodišnju vezu nakon što je princ Vilijam osetio jak pritisak zbog venčanja na koje u to vreme nije bio spreman.

Kejt je u tom periodu bila preokupirana porodičnim obavezama i druženjem s prijateljima, a dok raskid nije isplivao u javnost, prijatelji Vojvode od Kembridža su sve znali.

Mladi princ u to je vreme često izlazio u noćni klub u centru Londona, a veče pre nego što je vest o raskidu objavljena, s prijateljima je odlučio da svo piće sa šanka, piše Daily Mail.

Noć pred venčanje, princeza Dajana umalo odustala od udaje za Čarlsa: Šta joj je princ rekao uoči svadbe!

foto: Profimedia

"Kejt je u javnost tih dana izlazila hrabro i na njenom licu ništa nije odavalo koliko je skrhana zbog raskida, a sve vreme imala je plan da mu pokaže šta propušta. Posećivala je događaje koji više nisu bili ograničeni kraljevskim protokolom, a često je bila u društvu svoje sestre Pipa. I dalje je odlazila na mesta na kojima je bila s Vilijamom, a čini se kako je sve bilo dobro isplanirano. Čak je i svojim modnim odabirima slala jasne poruke da je u njenom životu nešto drugačije, te se oblačila manje ozbiljno nego dok je bila u vezi sa Vilijamom.

U to vreme britanski mediji su je povezivali s nekoliko muškaraca, koji su kasnije govorili da je reč samo o druženju.

"Kejt je bila lošeg raspoloženja i često je išla na treninge veslanja kako bi skrenula misli od raskida. Trebalo joj je vreme samo za nju", rekla je onda jedna njena prijateljica.

Kejt je kasnije ispričala medijima kako ju je taj period ojačao, te je otkrila stvari o sebi koje nije znala.

Vilijam nije želeo da napravi istu grešku kao njegov otac, princ Čarls, te je počeo da se premišlja.

Ipak, trebalo je ponovo osvojiti Kejt. Slomio joj je srce, pa je morao biti pažljiv oko svakog svog poteza.

Par je ponovo počeo da izlazi nakon samo nekoliko meseci, a njihovoj ljubavi presudila je žurka na kojoj su oboje bili.

Javnosti je sve postalo jasno kada su se na koncepojavili zajedno na koncertu povodom 10. godišnjice smrti i 46. rođendana princeze Dajane, a par nedelja kasnije zajedno su došli i na 60. proslavu rođendana Kamile Parker.

Na koncertu su pali strastveni poljupci u prostoru iza bine koji je bio posut laticama i ukrašen svećama. Sve su pokušali da urade daleko od očiju javnosti, ali to im nije uspevalo.

Zatim su otputovali na Sejšele, gde je i pao dogovor o kraljevskom venčanju.

Na njen predlog sklopili su takozvani bračni sporazum na koji je Vilijam navodno pristao, a koji je podrazumevao da sudbonosno "da" izgovore nakon što on završi vojnu obuku i sve dužnosti u mornarici i ratnom vazduhoplovstvu.

Moćno izadanje vojvotkinje: U stajling Kejt Midlton su svi oduševljeno gledali! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs