Hrabro

Pevačicu (18) optužili da se ugojila: Ono što je ona rekla, daje nadu da se žene mogu izboriti sa stereotipima! (FOTO)

Američka pevačica Bili Ajliš našla se na stubu srama zbog jedne fotografije koja je obišla planete pre par nedelja

Star look
08:51h Autor:
Pevačicu (18) optužili da se ugojila: Ono što je ona rekla, daje nadu da se žene mogu izboriti sa stereotipima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zamislite da ste devojka koja je osvojila sve moguće i nemoguće nagrade za svoj glas i muziku koju stvaraš. Zamisli da imaš samo 18 godina, a ceo svet te poznaje. Zamisli da svaki tvoj pogled prate hiljade paparaca i da jedan dan, na plus četrdeset, kreneš do brata i isti ti paparaci te fotografišu kako izlaziš iz automobila u "kućnom izdanju". Na sebi imaš majicu na bretele i šortc. Sutradan na svim kioscima vidiš naslovne strane na kojima je tvoja fotografija, dok ispod nje piše: Bili Ajliš se ugojila!

Sve što si radila je sada manje bitno jer imaš salo na stomaku. Svaka nota koju si stvorila, kao svojevrsno čudo sada je neprimećena jer si pokazala da imaš višak kilograma?!?

foto: Profimedia

Većina devojaka bi krenula na iscrpljujuće treninge, gladovanja, ispiranja creva, ali ne i Bili Ajliš. Ona je samo rekla: "Ljudi nisam se ugojila, ja tako izgledam, samo što me do sada niste videli tako obučenu!"

I ne žali ni sekund što je tog letnjeg dana izašla napolje u majici na bretele. Ne želi da vrati vreme, samo želi da pokaže da žena može da izgelda i ovako. Da je dozvoljeno da ima višak kilograma, kosu obojenu u zeleno i crno, da nosi šta želi i da se druži sa kim želi...

Budite Bili i živite život kako želite!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs