RAZVOD ILI NE?

Klima se jedan od najdugovečnijih brakova Holivuda: Sindi Kraford pred razvodom?!(FOTO)

Poznata manekenka i biznismen u braku su preko dve decenije

Šuška se
Autor:
Klima se jedan od najdugovečnijih brakova Holivuda: Sindi Kraford pred razvodom?!(FOTO)
Foto: Profimedia

Supermodel iz 90-ih, Sindi Kraford i njen četiri godine mlađi suprug Rendi Gerber, vlasnik fabrike tekile i distributivnog lanca, u braku su čak 22 godine, ali sada im se bračni brod navodno opasno ljulja, piše magazin Life&Style.

Naime, par je nedavno stavio u prodaju porodičnu vilu na Beverli Hilsu, a izvor koji im je blizak rekao je da je to znak njihovih napetih odnosa i razmišljanja o tome da počnu da žive odvojeno.

"Dugo vremena sva njihova pažnja bila na deci, Kaji Gerber(18) i sinu Prisliju (20), ali sad kad su oni odrasli, sve im više postaje jasno koliko malo toga imaju zajedničkog. Čak i tokom zatvaranja usled pandemije, Rendi je više vremena provodio sa svojim starim prijateljem Gordžom Klunijem, nego sa Sindi", otkriva izvor.

foto: Profimedia

Rendi više ni ne poziva Sindi na zajednička druženja

Izvor bizak paru rekao je kako Rendi više ni ne poziva Sindi na njihova druženja i da ona poslednih meseci najčešće sedi sama kod kuće svake večeri, a on se vraća tek u ranim jutarnjim satima. Vrhunac drame nastao je kad su odlučili da odu na odmor u Meksiko i tamo da porade na svojoj vezu ili odluče da prekinu brak. Navodno su, tvrdi izvor, tamo njih dvoje uspeli da razgovaraju i pretresu šta ih muči, pa se njihovi prijatelji nadaju da će ipak uspeti da prevaziđu probleme.

foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs/Story)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs