sve se saznalo

ISPLIVALI DETALJI PROSLAVE BOŽIĆA KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Okupljanje na 3 mesta, a OVO neće dozvoliti deci!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ne žele da razmaze svoju decu, pa ih neće obasipati raskošnim i bogatim poklonima za božićne praznike, tvrde britanski stručnjaci.

Celebrities
Autor:
ISPLIVALI DETALJI PROSLAVE BOŽIĆA KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Okupljanje na 3 mesta, a OVO neće dozvoliti deci!
Foto: Profimedia

Princ Vilijam (39) i Kejt Midlton (39) ove godine neće poklanjati skupe poklone prinčevima Džodžu i Luisu i princezi Šarlot jer će Božić verovatno slaviti na čak tri različita mesta, pišu britanski mediji.

Naime, autor knjige "Princ Hari Intimni memoari iz srca" autora Dankana Larkomba izjavio je za magazin "OK" da bi 7-godišnji princ Džordž, 6-godišnja princeza Šarlot i 3-godišnji princ Luis ove godine mogli imati tri božićne proslave.

Prema njegovoj tvrdnji, porodica će imati malu proslavu Božića u Anmer Hallu u Norfolku, nakon čega će se naći na formalnijem porodičnom okupljanju s kraljicom Elizabetom II u Sandringhamu, a onda i na još jednom okupljanju sa porodicom Kejt Midlton.

Međutim, dodao je da će se roditelji pobrinuti da njihova deca ne budu razmažena i da im Božić bude što normalniji.

princ Vilijam sa decom
foto: Profimedia

"Božić će provesti sami sa svojom decom, formalnije će ga proslaviti u Sandringhamu s Vilijamovom porodicom, a zatim i sa porodicom vojvotkinje od Kembridža.

Ali nešto što sigurno znamo o kraljevskog paru je da žele da se njihova djeca osećaju normalno i zato ih sigurno neće obasipati skupim poklonima, to je sigurno. Neće dozvoliti se razmaze", izjavio je Dankan.

Stručnjak veruje da je porodica svela poklone na minimum i da jedni drugima neće davati više od jednog poklona po osobi.

"Sigurno nikada nismo videli Rendž Rovere koji se pojavljuju u Sandringhamu prepuni poklona u prtljažniku. U porodici ima toliko dece i unučadi da to ionako ne bi bilo praktično", zaključio je.

Princeza Šarlot
foto: Profimedia

Larkomb je takođe rekao i da će deca verovatno dobiti hiljade poklona od obožavatelja, ali ih neće moći videti, a kamoli zadržati. Naime, postoji kraljevski protokol o tome što se događa sa poklonima koje kraljevskim kućama šalju građani, a Kejt i Vilijam pobrinuće se da njihova deca budu zaštićena od toga.

U međuvremenu se pojavila i vest kako princ Hari verovatno neće slaviti Božić s njima ove godine jer su on i Megan Markl odbili poziv kraljice da zajedno proslave Božić.

Oni će, naime ostati u Kaliforniji jer žele da izbegnu preveliku medijsku pažnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs