TRAGEDIJA DŽEJA RAMADANOVSKOG

SVIREPO UBISTVO, SLIKA UŽASA I ŠOKANTNO SAZNANJE KO JE NARUČILAC: Porodična tragedija od koje se nikada nije oporavio!

Popularni pevač Džej Ramadanovski preminuo je od srca prošle godine, a tome je sigurno doprineo događaj iz 2003. godine kada je njegova rođena sestra Šeherezada Ramadanovski mučki ubijena u Crnoj Gori.

Vip priča
Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Džeju je srce bilo toliko slomljeno, da nije mogao da se opravio od šoka da je izgubio sestru, a najviše što je njeno ubistvo organizovao njegov sestrić.

- Ne zna se šta je bilo strašnije, bol zbog gubitka sestre, način na koji je umrla ili saznanje da je njihov najrođeniji to učinio. Od tog šoka Džej se nikada nije oporavio. Godinama ga je slika Šeherezadinog leša proganjala. Mučio je sebe pitanjima kako je njegov sestrić mogao to da uradi, da gleda, da ćuti... Džej koji se kao romsko dete na ulici svega nagledao, on koji je pesmom svima ulazio u dušu i činio je većom, boljom, nežnijom, dušu svog najrođenijeg nije mogao da dotakne i shvati.

Džej je identifikovao masakrirano i već raspadnuto telo sestre, poznao ju je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razbolelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo – ispričao je nakon Džejeve smrti njegov rođak.

Džej Ramadanovski
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd - ispričao je tada Džej za „Reviju 92“ i dodao:

- Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo… Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu.

Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju napravio joj je zamku.

Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili – ispričao je svojevremeno Džej.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...