Okrutno ili iskreno?

Noć pred venčanje, princeza Dajana umalo odustala od udaje za Čarlsa: Šta joj je princ rekao uoči svadbe!

40 godina kasnije, pomoćnik neprežaljene princeze otkrio je ovaj detalj

Celebrities
Autor:
Noć pred venčanje, princeza Dajana umalo odustala od udaje za Čarlsa: Šta joj je princ rekao uoči svadbe!
Foto: Profimedia

Bajkovito venčanje princeze Dajane i princa Čarlsa i danas mnogi nazivaju događajem veka. Međutim, mnogo je detalja koji su skoro upropastili sve.

Naime, savetnik princeze Dajane skoro 40 godina nakon spektakularnog venčanja otkriva nepoznate detalje koji šokiraju javnost. Da je odnos princeze Dajane i princa Čarlsa poljuljan mnogi su znali, ali pred nacijom je neko vreme stvarana slika idealnog kraljevskog para.

Peni Tornton, pomenuti savetnik nikad prežaljene princeze, sada je otkrio kako se mlada Dajana osećala noć uoči svog venčanja i ulaska u britansko kraljevstvo.

"Jedan od šokantnijih podataka koje je princeza Dajana podelila sa mnom, bio je njen razgovor s Čarlsom noć uoči venčanja. Tada joj je princ priznao da je ne voli. Očigledno je u brak želeo da uđe potpuno iskren i prizna joj sve što je nosio duboko u svom srcu. To je naravno bilo jako potresno za Dajanu", objasnio je Tornton pa dodao:

"Dajana je tada čak razmišljala da se sutradan ne pojavi na venčanju."

Dok su žene ludele za njim, on je voleo jednog muškarca punih 40 godina: Išao na psihoterapiju kako bi se promenio!

foto: Profimedia

Šta je presudilo i zašto je Dajana ipak odlučila da zablista u bajkovitoj venčanici i prizna pred milionima svedoka svoju ljubav prvorođenom sinu kraljice Elizabete, ni danas nije nikome poznato.

Međutim, ono što svi znaju jeste podatak da mlada princeza nije dugo uspela da trpi zavrzlame koje su se događale u njenom braku.

O famoznom ljubavnom trouglu nje, princa Čarlsa i Kamile Parker govorila je još 1995. godine.

"Bilo nas je troje u braku, dakle, ipak malo prevelika gužva", njena je famozna rečenica koju niko nije očekivao da izgovori u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs