Promene u monarhiji

PRINC ČARLS PLANIRA DA UKINE SVE PRIHODE HARIJU I MEGAN: Evo zašto!

Ako se ovo ostvari, odbegli par više neće imati baš nikakve prihode od kraljevske porodice

Šuška se
Autor:
PRINC ČARLS PLANIRA DA UKINE SVE PRIHODE HARIJU I MEGAN: Evo zašto!
Foto: Profimedia

Predviđanja su loša po Megan Markl i princa Harija, ukoliko se ostvari ono o čemu se već mesecima šuška. Kraljevska biografkinja Ejndžela Levin otkrila je kako će princ Čarls uvesti neke promene kako bi uštedeo novac za monarhiju, a sve to znači da Megan i Hari više neće imati prihode iz te blagajne.

Kako je otkrila Levin, ta odluka budućeg britanskog kralja mogla bi i te kako da utiče na dalji život vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji trenutno sa sinom Arčijem žive u Kaliforniji, u vili vrednoj 11 miliona funti. To bi ukratko značilo da Megan i Hari više ne bi imali baš nikakve prihode iz kraljevske porodice, već bi za sve morali da se pobrinu sami.

Nagađa se kako je pitanje trenutka kada će princ Čarls i princ Vilijam zasesti i raspraviti o svim detaljima i budućnosti monarhije, uključujući i deo koji se odnosi na radne članove kraljevske porodice, a sve nakon smrti princa Filipa.

Ukoliko dogovore "smanjivanje", među radne članove spadali bi tek Čarls i Kamila, Vilijam i Kejt i njihova deca - prinčevi Džordž i Luis i princeza Šarlot. Svi ostali mogli bi ostati bez svojih titula, ali i pokroviteljstava, te bi čak, vrlo verovatno, morali da pronađu plaćeni posao kako bi se izdržavali.

"Princ Čarls već duže vreme želi da smanji troškove monarhije, kao i što želi da članovi porodice i te kako zasluže i opravdaju novac koji dobijaju od poreskih obveznika. Sve mi se čini da će to uključivati i odbacivanje Harija i Megan. Taj prošireni deo kraljica je držala na okupu iz sentimentalnih razloga i to zbog svojih godina nije htela da menja, što je razumljivo. On je spreman za promene i mislim da će to i uraditi", rekla je Levin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs