Kardašijanke su to

3 SKANDALA U JEDNOM DANU: Prevare, golišave fotografije, nove ljubavi - one ne znaju kako da žive povučeno i mirno! FOTO

Možda su imale jaku želju da se povuku iz rijaliti programa, ali jednostavno ne znaju kako da prestanu sa skandalima

Šuška se
Autor:
3 SKANDALA U JEDNOM DANU: Prevare, golišave fotografije, nove ljubavi - one ne znaju kako da žive povučeno i mirno! FOTO
Foto: Profimedia

Firma zvana Kardašijan odlučila je da prekine snimanje rijaliti programa iz razloga jer nemaju više ideje šta da snimaju. To se moglo videti i tokom prvih epizoda poslednje sezone, koja je snimljena u jeku pandemije, kada su sestre sedele u svojim luksuznim kućama.

I taman kada je svet odahnuo zbog vesti da više nećemo morati da pratimo Kardašijanke, one su odlučile da privuku pažnju - svaka za sebe:

Kim Kardašijan (40) pažljivo od javnosti skriva detalje svog mučnog razvoda od Kanje Vesta. Angažovala je najbolji tim advokata da je brani od skandala, ali i da zaštiti svoje bogatstvo. I dok se njen razvod još nije ni priveo kraju, ona već traži novog partnera. Ovaj put izbor je pao na markantnog voditelja CNN-a, Van Džonasa, sa kojim Kim sarađuje već dugi niz godina. Govorkanja je pokrenuo i Vonov skorašnji razvod od supruge sa kojom je bio u braku 14. godina.

Kortni Kardašijan (42) je zaljubljena kao šiparica i to u svog druga Travisa Barkera. Par se upravo nalazi na odmoru u luksuznom odmaralištu, a svakodnevno na društvenim mrežama postavljaju eksplicitne fotografije i video materijale, aludirajući na svoju veliku ljubav i strast.

Kloi Kardašijan (36) muku muči sa nevernim dečkom Tristanom Tompsonom (30) sa kojim ima trogodišnju ćerku. Naime, Tristan vara Kloi u pravilnim vremenskim razmacima, a onda je obasipa poklonima i pokajanjem. Ona mu uvek oprašta i par trenutno živi zajedno. Međutim, danas je izašla vest da je Tristan opet prevario Kloi i to sa devojkom po imenu Sidnej, kojoj je rekao da nije u vezi. To se desilo u januaru ove godine. Par se viđao nekoliko puta tokom meseca. Kloi se još nije oglasila povodom ovih optužbi.

Izgleda da će saga o Kardašijankama da se nastavi i kada prestane da se prikazuje njihov rijaliti program.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs