NENAD JOVANOVIĆ

BIO JE PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ, VOLELI SE 4 GODINE: A onda je nestao iz javnosti, danas je srećno oženjen! (FOTO)

Privatni život atraktivne pevačice privlači pažnju javnosti baš kao i njena karijera

Celebrities
Autor:
BIO JE PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ, VOLELI SE 4 GODINE: A onda je nestao iz javnosti, danas je srećno oženjen! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Prva veza pevačice Milice Todorović (30) za širu javnost bila je romansa sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom pevača Saše Kovačevića.

Međutim, malo ko zna da je popularna pevačica pre Radeta 4 godine volela jednog kolegu, Beograđanina Nenada Jovanovića.

Nenad se baš kao i Milica proslavio u "Zvezdama granda", a ubrzo nakon završetka druge sezone uplovio u romansu sa koleginicom. Iako su na početku poznanstva gajili prijateljstvo, kasnije se među njima rodila ljubav. Nenad je bio velika podrška Milici nakon pobede u popularnom takmičenju, ali nakon četiri godine veze, par se razišao.

Posle raskida, Nenad se povukao sa javne scene i danas živi mirnim porodičnim životom. I dalje se bavi muzikom, ali se ne eksponira javno.

2014. godine stao je na ludi kamen i dobio sina, koji poput oca ima talenta za muziku. Sa svojom izabranicom započeo je i privatni biznis, te je otvorio poslastičarnicu.

"Mi smo ostali u super odnosima, što je nekim ljudima veoma čudno. Uvek se lepo pozdravimo i nema razloga da bude drugačije. Nismo se svađali, ona je super devojka, kvalitetan čovek, čujemo se kada je teško i uvek smo tu jedno za drugo, nema razloga da bude drugačije" rekao je u emisiji "Grand magazin".

"Dve godine posle takmičenja počeo sam da radim sa Danijelom Vranić, koja je bila broj jedan u beogradskim klubovima. Proputovali smo dosta, kao što sam i sa Zvezdama Granda. Išlo mi je super, radio sam privatna veselja, svirke, a onda sam se negde povukao, situacija se tako nemestila. Prve tri sezone takmičenja su bile jako gledane, popularnost mi je bila teret u tim dvadesetim godinama, ali ne u nekom negativnom smislu, već mi je bilo čudno. Ali dobro, lepo je to iskustvo, popularnost je sastavni deo posla. Malo sam se i zasitio medija, ali sad sam se uželeo i scene i medija", rekao je pevač i kako se mnogima čini, najavio svoj povratak na scenu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs